Cytuj:
Czy to już jest efekt finalny czy będziesz coś jeszcze robił? Wnętrze dopracowane do efektu, który sobie założyłeś?
Cały czas działam, już kolejne gadżety się szykują do montażu. W środku brakuje jeszcze boczków w drzwiach, obszytej kierownicy i mooooooooże obicia łóżka górnego - trochę się wydłuża, bo sytuacja jest mocno skomplikowana przez koronawirusa - tapicer, który mi to robi jest z Danii
Cytuj:
Zaraz pierwsza 100 pojawi się na liczniku, chciałbym posłuchać trochę opinii na temat układu I-save,bo gdzie nie przeczytam wzmianki o zakupach nowych FH czy jakiś aut spotkanych na żywo w pracy,to bardzo namnożyło i mnoży się nadal ilość tych egzemplarzy.Chyba faktycznie musi to być warte dopłacenia do wersji "podstawowej"...
Dla mnie bomba. Super się tym jeździ, bo jest mocny i elastyczny, a w paliwie wychodzi naprawdę DOBRZE. Średnia z całego życia, to bez nazbytniego oszczędzania 25.3/100. Przy czym warto pamiętać, że na kontenerach zawsze auto pali kapkę więcej niż z podobnymi tonażami pod plandeką chociażby.