No mnie to poprostu zatkalo. Nie mam slow zeby to co zobaczylem opisac. To jest poprostu za****ste.
_________________ "... gdy w przyszłości wnuk przy kominku zapyta mnie: Dziadku, a co Ty w życiu robiłeś??? Odpowiem, że to, co najbardziej kochałem - JEŹDZIŁEM ..."
Wnętrza tych kabin u góry sa po prostu czadowe .Z tego co zauważyłem to jak narazie przeważają wnętrza SCANII .Mam małą prośbe , żeby ktoś wrzucił środek dokładnie z fotografowany SCANII R TOPLINE. :
_________________ scania R-serie "Stronger than ever"
Wnętrza obłędne. Tylko na jednej zastanawia ten "kubeł" i pasy szelkowe. I jeszcze to lustro. Z tych ostatnich to chyba najlepsze jest to na niebiesko-biało w Volvo... Ależ jestem stronniczy
Najładniejsza wnętrze ma ta ostania ciężarówka [chyba stara scania...] podoba mi się to że łóżko jest na takim samym poziomie jak tunel, wtedy czuje się większą przestrzeń..
_________________ Wodociągi Kieleckie w sposób wzorcowy usuwają awarie, w sposób błyskawiczny. Jesteśmy w czołówce krajowej, a nawet światowej. Liczba awarii z roku na rok maleje.
Kolego Długi#027 auta mają bardzo ładne wykończenia , ja wiem , że każdy ma swoje zdanie i opinie mi np. się podobają wykończenia w SANII bo wtym VOLVO jest takie sobie.
_________________ scania R-serie "Stronger than ever"
Ja tylko wyrazilem swoja opinie na ten temat. Pozdrawiam.
_________________ Wodociągi Kieleckie w sposób wzorcowy usuwają awarie, w sposób błyskawiczny. Jesteśmy w czołówce krajowej, a nawet światowej. Liczba awarii z roku na rok maleje.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 7 gości