Jelcze śmigają . Czasem jakieś małe usterki.
105 tki z 13 roku maja po 870 nalotu , walczą dzielnie wiec złego słowa nie mogę powiedzieć . W niebieskiej aby żarówki i olej się wymienia
, w miętowej ostatnio padło łożysko oporowe, wiec cały zestaw sprzęgła został wymieniony . Ostatnio padł czujnik abs tylnego prawego koła razem z modulatorem abs . I pompka dozującą adblue. Wiec Proste i szybkie usterki i elementy eksploatacyjne .
A ze jakiś czas temu się pogniewalem na mechaników . Wiec zainwestowałem w dobry komputer. Samemu zawsze co wyskoczy sam zweryfikuje nie wymieniając niepotrzebnych części .
Srebra 105 tka obecnie przejechała już 1 450 000 km . Spokój cisza . Aby co ostatnio nox przed katalizatorem padł .
510 tka , w styczniu przeszła remont skrzyni i pozatym wszystko gra jak należy . Przebieg 1 150 000km
A co do euro 6 , naprawdę mogę powiedzieć ze jestem zadowolony . 120 kkm przejechane Bez problemów, średnie miesięczne spalanie to 25-26 litrów na 100km , A jak cały tydzień na lekko to bez problemu 22-23 L/100 km przywożę z kółka.