witam,
chciałbym by ktoś podpowiedział mi gdzie kupić odpowiedni wąż z końcówką lub jakąś myjką na niego pod betonomieszarkę, ponieważ mam założony zwykły wąż ogrodowy z jakąś zardzewiałą kilkunastoletnią końcówką.
Ciśnienie widać że jest z tym, że woda po przejściu przez tą końcówkę pryska wszędzie dookoła.
może być jakaś końcówka co będzie zwiększać mocno ciśnienie w jeden mocny strumień lub jakaś myjka ciśnieniowa (pistolet, karcher) pod wąż.
Co byście polecili kupić i gdzie?
Samochód: orange i grafitowy
castorama, allegro i wiele innych. Popatrz za końcówkami do węża ogrodowego l wtedy z niskiego ciśnienia ustawisz sobie mocny strumień, a jak chcesz na wypasie to wąż od karchera ale to musi mieć dobrą pompę by ładnie myło no i środki chemiczne.
_________________ nie cytuję postów innych użytkowników
W gruszkach mają zbiorniki z wodą pod ciśnieniem i normalnie węża, zakończonego czymś tam. Ja pytanie rozumiem tak, że gość pyta co założyć właśnie na sam koniec węża.
Też korzystałem z tego rozwiązania. Dodatkowy plus taki, że można sobie wody nabrać/przelać przez takiego węża po zdjęciu końcówki.
Ewentualnie bezpiecznik topikowy, wybij z środka wkład i śmiga jak szalony
_________________ Przyłożenie zewnętrznego silnego magnesu do czujnika ruchu (impulsatora) zamontowanego przy skrzyni biegów skutkuje wyrównaniem pola elektromagnetycznego w cewce nadajnika, a w rezultacie prowadzi do tego, że tachograf otrzymuje sygnał odpowiedni dla pojazdu nieruchomego.
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 31 gości