Cytuj:
Może ktoś jeździ na tym? Kupiłem to coś tyle opinii pozytywnych sam miód ! Wszystko robi tylko zupy nie gotuje
moim zdaniem najlepsze co ona ma to uchwyt do szyby
. Może ktoś ma inne zdanie chętnie wymienię się spostrzeżeniami! Oczywiście nie jeżdżę na tym bo się nie da
jak można określić jakiś stopień zaufania do navi to tu max 2proc . Czyli 2500zl z ubezpieczeniem wywalone w błoto .
Cytuj:
Mam od miesiąca. Szczerze... Ja jej używam głównie do fotoradarów. Nie ufam żadnej nawigacji, przy dojazdach do punktów docelowych, przeglądam trasę i jeżeli widzę, że prowadzi przez centrum, a obok równolegle idzie droga przemysłowa (a często tak się niestety zdarza), to narzucam jej punkty i prowadzi tak jak ja chce jechać. Dużym plusem jest to, że widać gdzie jest zakaz, wiadukt itp. Moim zdaniem jeżeli szukasz urządzenia, przy którym nie musisz kompletnie sam myśleć i sama doprowadzi cię pod bramę... To powodzenia w szukaniu, bo raczej nic takiego nie znajdziesz.
Witam kolego dziękuję za opinię ,ale pozwolę się z Tobą nie zgodzić co do tej navi , fotoradary a i owszem ale wszystkie nawet te powyżej 130 km/h prawda a to ma być narzedz do pracy dla kierowców ciężarówek Tak? Jeździsz z adr ? To nie polecam Włoch i Austrii i korzystać z tego urządzenia widzi na 200km przed sobą zakazy których nigdy nie było i nie ma ,no i wybiera drogę o 100 czy więcej km . No chyba że jesteś na Tyle Mocarz że wiesz że przed tobą za np 200km jest tunel tategori E albo go nie ma ???? Nie szukam czegoś co do bramy doprowadzi bo od tego jest głową . Ale ta navi (nie nazywajmy tego nawigacja ) to coś będzie lepiej to jedna wielka pomyłka (to jest gadżet a nie narzedz ) ale ma jedną zaletę bardzo płynnie pracuje