Cytuj:
Cytuj:
Bartek może jakiś aktual,bo kurzu spora warstwa...Od Twoich ostatnich postów tutaj sporo się działo w BPT...
A komu to potrzebne...
W sumie ostatni rok na bardzo wysokich obrotach, mamy obecnie odebrane 5 z 6 nowych aut z zamówienia Scania, złożonego w 2021. Ciekawostka że przyszło nam zakupić ciągniki 6x2, tzw. pusher. W sumie to trzy takie 6x2 jednostki, jedna 530 i dwie 660. A przed nami dalej nowości, bo coś innego niż Scania, tj. Volvo & Mercedes. Jednym słowem dzieje się. A i przy okazji popchnęliśmy dość mocno temat spedycji, co daje nam jeszcze większe spektrum możliwości. To chyba na tyle nowinek w takim lakonicznym skrócie.
Myślę, że nie jeden jeszcze zagląda,czy będzie zaglądał do tego tematu.Wiadomo,że nie ma tu takich zasięgów jak na Instagramie, ale tu też jest specyficzy klimat.
Co do zakupów innych marek,to zaważyła cena,dostępność czy poprostu chcesz czegoś innego spróbować?Jakie konfiguracje MB i Volvo?
Spedycja?Myślałem,że Ty tylko z NF współpracujesz?
Powiem Ci,że rozwój dość odważny, patrząc co się dzieje w transporcie, a myślę że narazie lepiej nie będzie...
P.s wrzuć trochę świeższych zdjęć jak znajdziesz wolną chwilę.