Cytuj:
Niby przykro, że rodakowi na obczyźnie krzywda się dzieje, ale Rutkowski to zwykły cham, prostak, maskujący swoje kompleksy jak nie pseudo paramilitarną formacją, to dziwną fryzurą. Kiedy otworzy buzię, fuka i kreuje się na nie wiadomo kogo.
Ja w sumie nie specjalnie wiem kto to jest, nawet mnie to nie interesuje. Wiem tylko że kiedy na niego patrzę, to żenadometr wywala poza skalę, wręcz wstydzę się za niego.
Życzę mu, żeby Niemiaszki pokazali mu gdzie jego miejsce.
Co do całego tematu, szkoda tych kierowców. Tej firmy ani prezesa którego stać na Lambo, ale na wypłaty już nie, nie szkoda.
Edit:
Sprawdziłem kto to jest, ten Krzysiu. Były milicjant, członek warszawskiego zomo, wielokrotnie zatrzymywany za bezprawne zatrzymania osób, pranie brudnej kasy, poświadczenie nie prawdy, oskarżony o udział w mafii paliwowej.
To tylko grubsze smaczki, które mi się rzuciły w oczy. To co nawywijał ale nikt się jorgnął, lub nie ma dowodów, no cóż sądzę że sporo tego jest.
Niech już ten Krzysiu może zostanie u tych Niemiaszków, lepiej dla tego kraju żeby już nie wrócił.
Nie jestem pewien Kierowniku, ale ten cwaniaczek chyba sam tam nie pojechał, tylko jego ludzie. Cały ten typ to przykład na to że na pewne jednostki prawa w tym kraju nie ma. I jeszcze te żałosne media próbujące taką patolę kreować na celebrytę