Cytuj:
Dokładnie szukam do gazu czegoś ale chyba dam sobie spokój. W grę wchodziły Toyota Avensis 1.8, Mondeo 2.0 ewentualnie renault z 2.0 turbo. No dramat te ceny. W przeliczeniu licząc założenie gazu to na dieslu będę z półtora roku za darmo jeździł
O lagunie zapomniałem. Z tego co wymieniłeś, to mnie najbardziej interesowało. Zwłaszcza niebieska, w pakiecie GT
Tyle że ceny podchodziły w zeszłym roku pod 4 dychy, co było absurdem za Renault i to było z 15 tys. więcej niż za diesla (całkiem dobrego) z podobnego rocznika, z podobnym wyposażeniem itp.
Forda w 2.0 rodzice mieli i był to powód, żeby go nie kupować. Dynamiki to nie ma wcale, oni prócz lania oleju, nie robili tam chyba nic. Ale jak czytam na grupkach to nie jest to silnik wolny od wad i problemów. Kupiłem mondeo, tyle że w dieslu.
Na toyotę i benzynę to nawet nie patrzę, trzeba sandałki dobrze zapiąć, żeby nie pogubić, jak się zobaczy cenę za starego, zardzewiałego strupa.
Z tym kodowaniem w Volvo to jest tradycja. Nie znam dokładnie tematu, ale interesowałem się V60 i tam wszyscy coś kodowali i robili pielgrzymki do Radomia.
Cytuj:
Ja na miejscu twoich kierowców, już bym czekał pod biurem na rozmowę o podwyżce.
Mentalność kierowcy