Cytuj:
Uuuu to blendy już chyba nie zamówi w nowym modelu?
szkoda że nie wpadli na kamerę przednia bo te lusterko przykręcone na ostro do kabiny wygląda kiepsko
Ostatnio siedziałem w aucie, które ma taką kamerę (w sumie to go zaliczkowałem) i to jest tak zajebista rzecz, że jestem zaskoczony, że to nie jest w standardzie, zwłaszcza w obecnych czasach. Te lusterka to przecież są we wszystkich markach na [wycenzurowano] zrobione (zwłaszcza stare RVI), w zimie non stop brudne, widoczność słaba, przydatność dyskusyjna.
Ale już o tym pisaliśmy kiedyś, że niektóre pomysły to prostują brwi, systemów napieprzone, a głupia kamerka cofania, czy kamerka martwego pola to rarytas. Ba! Nadal nie ma systemu, który by ułatwiał zrzucanie/zapobiegał gromadzeniu się śniegu i zwłaszcza lodu na naczepie.
W sumie spodziewałem się, że Volvo będzie bardziej przypominać swojego amerykańskiego odpowiednika. Może nie aż tak długi przód, bo to by zwiększyło rozstaw osi, ale znowu lepiej by się auta wtedy prowadziły. Są jakieś amerykańskie ciężarówki z krótkimi "nosami", żeby dało się coś przeszczepić do nas?