Panowie otrzymałem taką przetwornice. Nie znam się na tym, tylko wiem tyle, że niby przetwornica z czystym sinusem jest lepsza (cokolwiek to znaczy). Pytanie takie czy ta właśnie ma ten czysty sinus?
Ta bez czystego nie nadaje się na przykład do silnika bez szczotkowego( lodówka ,wentylator) , tylko ładowarki zasilacze ,grzałki ,oświetlenie .Generują też zakłócenia wrażliwej elektroniki.
_________________ Wodociągi Kieleckie w sposób wzorcowy usuwają awarie, w sposób błyskawiczny. Jesteśmy w czołówce krajowej, a nawet światowej. Liczba awarii z roku na rok maleje.
Na kogo oddacie swój głos w prestiżowym konkursie jakiejś tam gazety: "Kierowca roku" ??
Tak.
_________________ Wodociągi Kieleckie w sposób wzorcowy usuwają awarie, w sposób błyskawiczny. Jesteśmy w czołówce krajowej, a nawet światowej. Liczba awarii z roku na rok maleje.
Ja zapłaciłem wysoki sztraf u Niemca przedwczoraj za Tolla. Całe 68e. Tak w ogóle jak ktoś ma tego małego Telepassa (podobny do naszego starego Viatolla), co żeby zmienić ustawienia to trzeba mieć aplikacje na telefon to radzę co jakiś czas spojrzeć co tam jest ustawione. Mi niewiadomo z jakiej paki, przestawił się z 5 osi na 2 i cyk, Balm mnie wyciągnął na skrzyżowaniu 9 z 4.
Samochód: Ferrari
Z okazji, że A2 zablokowana przez rolników, mam za oknem biura widok jak z wehikuł czasu, bo idzie ciężarówek po starej dwójce jak za czasów kiedy nie było autostrady.
_________________ Czy jadę bezpiecznie? - Zadzwoń gdzie chcesz.
Panowie, jak często przychodzą mandaty za jazdę bez e tolla? Nie zwróciłem uwagi że telepass wypiął się z zapalniczki i przejechałem dwa razy eska po 20 km.
Panowie, jak często przychodzą mandaty za jazdę bez e tolla? Nie zwróciłem uwagi że telepass wypiął się z zapalniczki i przejechałem dwa razy eska po 20 km.
Jak nie było kamer to nie przyjdzie nic. Ewentualnie jak wykonywałeś "przewóz specjalny"(transport mleka blabla, trzeba sprawdzić na etollu) to możesz uzupełnić przejazd do 3 dni.
Spokojnie. Ja jeździłem pół roku nieświadomy.
Koniec końców do tej pory nic nie przyszło nikt nic nie wie.
Samochód: taczka i dwa gumofilce
1500 PLN za każdą dobę w której było jeżdżone bez opłaty pod kamerami. Jeśli wiesz, że przejechałeś bez opłaty to zaznacz opcję przejazdu specjalnego i uzupełnij opłatę (max 2 czy 3 dni wstecz).
Mają 9 miesięcy na przysłanie listu i z doświadczenia wiem, ze czekają do końca. Za marzec dostałem list dopiero w grudniu.
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot], uminus i 3 gości