Cytuj:
Aż mi się przypomniało jak Erkuś z mpk sprzedawał felgi chyba i to nawet Luka Tobie nie ?
Jak nic nie pokręciłem
Kupiłem od niego auto, "trochę" stan deklarowany się różnił od rzeczywistego, ale wziąłem w dobrych pieniądzach i doprowadziłem auto do ładu. Więc nie narzekałem na to nigdy i nadal nie narzekam, a mam do niego 500 km w jedną stronę i cała wycieczka zajęła mi kilkanaście godzin.
Natomiast później znalazł teczkę z dokumentami od auta, której mi nie przekazał przy sprzedaży i wysyłał mi przez 3 miechy. Tam był kod do radia bodajże, który w serwisie kosztował 300 zł, dlatego mi na tym zależało. Mógł w ogóle nie wspominać o tym, tylko wyrzucić, ale ja jego rzeczy z auta, których zapomniał wypakować, spakowałem na 2 dzień i odesłałem.
Liczę, że powtórki z rozrywki nie będzie
Cytuj:
Mam teraz 245/45/18 ale Luka wezmę je. Wyślij na PW numer telefonu, w poniedziałek wieczorem zadzwonię dogadamy szczegóły. Znajomi często solówkami są na Śląsku albo pomyślimy coś z kurierem.
Nie ma problemu, podeślę na priv.
W fordach często wkładają inne rozmiary, bo ten wymyślony przez forda jest po prostu drogi względem podobnych, np. na których jeździ cały VAG.