Czemu? U mnie cztery poduszki z tyłu i cztery w zawieszeniu kabiny i bidy nie ma
Nie dość, że taka konfigurację wprost pod patelnie wyjął, to jeszcze z pełną poduszką, co by plecków nie odbić.
Trafiło się ja ślepej kurze ziarno Generalnie jak się rozglądałem za Scanio to w stwierdziłem w pewnym momencie że szukam tylko takiej na 4 poduszkach z tyłu. Czas na poszukiwania miałem także na spokojnie do tematu podszedłem. Gorzej że wczoraj kurier cofnął mi busem prosto przed maskę i zepcuł Scanie. Jutro będzie oglądał blacharz- lakiernik.
Korzystam od kilku lat . Działa świetnie, tylko odpowiednio wcześniej musisz se wstawić jedzenie . Podgrzewam wszystko co mi małżowina zapakuję w trasę . Piszą że w kilkanaście minut będzie ciepłe . Ziemniaki jakiś kotlet i kapusta zasmażana, potrzebuje ze dwie godziny
Cytuj:
Korzystam od kilku lat . Działa świetnie, tylko odpowiednio wcześniej musisz se wstawić jedzenie .
A możesz coś w takim razie polecić?
Bo tak sobie się rozglądam żeby ewentualnie kupić, ale potem czytam opinie że po paru dniach przestaje działać lub zawiasy się łamią...
Ostatnio głośno o tym było na insta i na fejsbuku nawet. Gdzieś zaczęli ludzie wypisywać posty pod zdjęciami firmy w której pracował, ale szef tam wyjaśnił, że już dawno nie jest ich pracownikiem.
Samochód: F90 19.362
To jest teraz taka "moda" rodem z wykopu gdzie już dawno przy różnych akcjach zaczynało się śledztwo i pełny wywiad na temat "figuranta" a że ten ananas ma pełno zdjęć na Instagramie z różnymi firmami to ludzie wypisywali Zbigniew Stonoga rok temu to nawet osobiście do firmy transportowej pojechał z interwencja bo kierowca napisał w komentarzu że jest nierobem nawet dodzwonił się do firmy i rozmawiał z użytkownikiem forum
_________________ "Zawsze choć przez chwile chciałem jeździć TIRem"
Majkelów wyczyny ciąg dalszy
Tak wygląda siodło w ciągniku po 96.000km
Z plusów, smar nie pojechał na wschód. Smar znalazł się wewnątrz prowadnic dachu naczepy
Matkobosko… i pewnie spód naczepy już od początku cały w graficie.
_________________ Wodociągi Kieleckie w sposób wzorcowy usuwają awarie, w sposób błyskawiczny. Jesteśmy w czołówce krajowej, a nawet światowej. Liczba awarii z roku na rok maleje.
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 1 gość