Cytuj:
fakt- tak tanio bo po znajomości, ale sprzęt konkretny - UNIDEN520SX - taki sam jaki ma kolega Kavka w avatarze:D i magnesówka z presidenta metrowa.
Ja w avatarze mam 510XL a 520 jest lepsza bo ma RF Gain , Papuge i chyba szybką 19 . Ale ogólnie Uniden to bardzo dobra firma i uważam że jak za taką cenę (ja dałem 265 za nowego w wakacje) to radyjo bardzo dobre . Nie szumi tak jak Onwy czy alany no i ma ten filtr ANL co jest bardzo przydatne w autku . 30 PLN za 1/2 falówke to jak za darmo
. Ja w autku mam antenke Alana PC6 (150 cm) , ale ostatnio coś mnie bierze na "olbrzyma" LEMM-a 2001 Turbo (200 cm
) , ale to sie jeszcze zobaczy .
Cytuj:
bacik mam na dachu zamontowany bez żadnej zgody administracji bo takiej niepotrzeba! póki co nikt się nieczepia a nawet jakby mogą mi skoczyć bo mam wydrukowane z urzędów papierki że nietrzeba, mam wszystkie ustawy i wogóle. a jak jakiś problem to w ustawie jest napisane, że w razie jakichś problemów mogę ich zaskarżyć
jeszcze coś?
Ja teraz trochę żałuje że odrazu nie walnołem jakieś 1/2 fali bo widze że nikt się tym nie intarara , a na dachu byli już : elektrycy i ktoś tam jeszcze także jestem spokojny i na przyszłość pomyśle nad czymś lepszym choć nie powiem ze nie jestem zadowolony z Boomera bo i tak nie jest źle .
Pozdrawiam CB-istów
Scania "Królowa Szos"
Kocham kurczaka z rożna i dziewczyny z Jaworzna