Trafne stwierdzenie. Wolę robić amerykańskie ciężarówki. Kiedyś zrobiłem tylko Renault Magnum, próbowałem Radiance ale ten projekt nie wypalił ( za wysoki progi dla mnie ). Mam swoją technikę ich tworzenia i nawet wychodzi więc jest OK
[ Dodano: Nie, 08.10.2006, 22:26 ]
Tak ten Kenworth wygląda obecnie... Czas kończyć pracę na dziś. Oczka mi się już zamykają. Jeszcze do zrobienia osłony filtrów powietrza, trąby i światła na kabinie, nowe światła przednie, dodatkowe światła na kratownicy z przodu i cała masa różnych detali i nowe malowanie.
[ Dodano: Pon, 09.10.2006, 19:54 ]
Mały dodatek. Cóż tu mówić, eee nic nie. Tylko popatrzcie.
[ Dodano: Pią, 13.10.2006, 21:21 ]
Kolejna aktualizacja mojego posta i kolejne stadium budowy Kenwortha T-904.
Do końca jeszce zostało troszkę roboty, ale już niedługo będzie zakończony.
[ Dodano: Wto, 17.10.2006, 7:23 ]
Oto ostateczna wersja Kenwortha T-904. Na rysunku kierownica jest jeszcze po lewej stronie, ale to jest już poprawione. Model w malowaniu australijskiego przewoźnika, firmy Hampton Transport. Jeszcze tylko naczepy i zestaw będzie gotowy.
POZDRO
[ Dodano: Nie, 22.10.2006, 20:15 ]
[ Dodano: Nie, 29.10.2006, 22:19 ]
Widzę, że zostałem nieco zapomniany. Jakoś niewielu ogląda tego posta i jeszcze mniej komentuje. No cóż, nie zrażony tym dodam kolejne kilka obrazków moich modeli które wykonałem w ciągu ostatnich kilku dni.
.
Tak z ciekawości pytam. Czy ktoś wie jaka firma produkuje tego typu naczepy???? Hmm... Czekam na odpowiedzi.
[ Dodano: Nie, 10.12.2006, 6:56 ]
Update do mojego posta z nowymi modelami
Tycrop chip van b-train
Kenworth K-100 customized
Naczepa Fruehauf podkontenerowa
Tak dla informacji. Ta naczepa ma wysówany wózek z podwoziem i siodłem, w ten sposób można z tego zrobić B-traina
Fruehauf platforma
Trailking bellydump