Piękna kolekcyjka, zwłaszcza te Many f 8 i MB SK bardzo mi się podobają. A Ni hawk się dziwił dlaczego ten tandem Sk poszedł w tak wysokiej cenie...
Brawo PJ!
Ciekawa i piękna kolekcja,i bez przesady że skormna Bardzo ładne i zarazem ciekawe są MB Sk jak i zarówno Many,bardzo mi sie podoba Tandem,i MB Sk z cysterką ale reszta też.
_________________ Być kierowcą - styl życia,praca,miłość,pasja...
Inni nigdy tego nie zrozumieją...
MERCEDES-BENZ Actros 2540 L <48-355> Vos | Logistics
Brudny SK rzeczywiście wygląda świetnie. Gdy zobaczyłem go na E-bay'u, też od razu mi się spodobał. Gratuluję zakupu! Drugim zestawem z tej serii fotek, który mnie zainteresował, jest MPII z chłodnią. Planuję zakup tego modelu w niedalekiej przyszłości - jest on dostępny w sklepie Hobby-Studio (przynajmniej tak wynika z informacji na stronie, bo podobno jej zawartość nie jest adekwatna do realnej oferty sklepu).
O tak brudny Sk jest świetny,super to wygląda,również moją uwage zwróciło to volvo,mógłbyś pokażać zdjęcie z tyłu tego volva ? Gratuluje powiększenia pięknej i ciekawej kolekcji.
_________________ Być kierowcą - styl życia,praca,miłość,pasja...
Inni nigdy tego nie zrozumieją...
MERCEDES-BENZ Actros 2540 L <48-355> Vos | Logistics
Ostatnio zmieniony 24 paź 2006, 21:44 przez Matez, łącznie zmieniany 1 raz.
Bardzo interesująca tematyczna kolekcja,tak przeglądając ofertę na ebay z ciekawości spojrzałem na Willi Betz i ceny mnie rozbroiły,a więc powyżej 70 euro i w zwyż.
PJ Pauli masz może modele herpy w barwach Wandt na sprzedaż??Bo poszukuję...
Cytuj:
jeśli chodzi Hobby-Studio to w sobotę był jeszcze w gablotce.
Dzięki Pauli! To dla mnie bardzo cenna informacja, gdyż obawiałem się, że Betz nie jest już dostępny w ofercie tego sklepu. W takim razie kolejnym modelem, który kupię jeszcze w tym tygodniu będzie właśnie ten Actros, a nie jak wcześniej planowałem DAF Kraftverkehr Nagel.
Pozdrawiam!
Ostatnio zmieniony 02 lis 2006, 19:27 przez Kaczor, łącznie zmieniany 3 razy.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 10 gości