Cytuj:
PJ-PAULIa czemu ich nie montujesz ??
a. ze względów praktycznych, większość modeli przechowuje w oryginalnych kartonikach, ze względu na to że nie mam za wiele miejsca na ich eksponowanie.
b. jak będe chciał sprzedać którys z modeli to większą wartość stanowi model z lusterkami do montażu niż zamontowanymi.
Wklejanie fotek takich jak ten longline powyżej powinno być zabronione pod groźba bana
Będzie się śnić ona coponiektórym po nocach
Co do 164 to sądzę, że jest to oryginał, bo widziałem identyczną w realu (prócz kangurki, ale wiadomo, że to wyposażenie dodatkowe herpy).
Wklejanie fotek takich jak ten longline powyżej powinno być zabronione pod groźba bana Embarassed Laughing Wink
Mi raczej śnić się nie będzie Coś Herpie nie wyszło z tym modelem , za dużo różnym malunków
Cytuj:
Cytuj:
Wklejanie fotek takich jak ten longline powyżej powinno być zabronione pod groźba bana Embarassed Laughing Wink
Mi raczej śnić się nie będzie Coś Herpie nie wyszło z tym modelem , za dużo różnym malunków
tylko tego Longline nie robiła Herpa tylko ktoś prywatnie ją przerobił na RICO na bazie innych modeli.
Dokładnie - kity do tworzenia longline na bazie Scanii widziałem na jakiejś stronie, co wskazuje jednoznacznie na samoróbkę, co nie zmienia faktu, że osobiście podoba mi się ten modelik
Koledzy mam pytanie, gdzie mozna kupic takie modele. Chodzi mi o to zeby to byl model metalowy , nie do sklejania. Pasowaloby rownież zeby byl w oryginalnych barwach ricoe
Pozostaje szukać na allegro i w sklepach może sie znajdzie jakąś sztukę...
Ani na allegro, ani w polskich sklepach internetowych takiego Mercedesa nie można już znaleźć. Pozostaje ebay, bądź sprowadzenie zza naszej zachodniej granicy.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 0 gości