Cytuj:
Ale czy lekki tuning=gustowny Chyba nie
Każdy lubi co innego
Jednemu podoba się masa spojlerow, naklejek, lampek. Dla kogos innego delkatny tuning będzie ciekawszy.
Cytuj:
Jak dla mnie ta lokomotywa jest zrobiona z dobrym smakiem. Nie ma zadnych szalenstw ale efekt jest ladny.
zgadzam się, lekko przyozdobiona, przemyślana...choć może skromnie wygląda.
Moim zdaniem lekko stunignowana ciężarówka wygląda czasem lepiej niż taka która jest bezmyślnie oblepiona naklejkami, lampkami i spojlerami. Czasami taka ciężarówka wizualnie prezentuje się słabiej po tuningu niż przed.
Proszę nie bijcie
, ale dla mnie ta ciężarówka (poniżej zdjęcie) wizualnie w ogóle się nie podoba. Moim zdaniem ma za dużo naklejek, proporczyków w kabinie (nie wiem jak to sie fachowo nazywa), zielone wstawki na czerwonym lakierze niezbyt ciekawie wyglądają, orurowanie też troszkę takie nieciekawe , reasumując prezentuje się troszkę jak puszka piwa.
Co innego taka Magnumeczka. Ciekawe malowanie, ma jakiś motyw, ciekawa kolorystyka i bardzo fajne orurowanie. Może te napisy na szybie niezbyt ciekawie wyglądają, ale podsumowując jako całość wygląda bardzo fajnie
Ciekawe są też MAGNUMECZKI AGROMEXU,
właściwie bez zbednych dodatków a mimo wszystko prezentują się wyśmienicie- szczególnie gdy są umyte. Czasami widze ich samochody i zawsze się za nimi oglądam