Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.
Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:
„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.
Samochód: Ferrari
Dzisiaj jak i wczoraj jadąc do i wracając z Konina widziałem dwa Actrosy z tej firmy. Stoją na parkingu pod Elektrownią Pątnów. Trochę się kierowcy wynudzą tam, ale zawsze lepiej w dwóch niż samemu.
co do nowego FH 16 660 to jeżeli Eurokran taki sprzęt zakupi to już nie bedzie pierwszy w Polsce bo firma Micro-Trans zakupiła takie volvo z 660 konnym motorem
Oj wiesz mi że nie w eurokranie pracują bardzo rozrywkowi kierowcy
Cytuj:
co do nowego FH 16 660 to jeżeli Eurokran taki sprzęt zakupi to już nie bedzie pierwszy w Polsce bo firma Micro-Trans zakupiła takie volvo z 660 konnym motorem
Micro-Trans owszem zakupiła ale 3osiowe a eurokran miał w planie zakup 4osiowego
GG: 0
Mickul, robisz afere o jedno zdjęcie... jedno zdjęcie. Ja bym się tym wogóle nie przejął, dla jednego zdjęcia nikt normalny afery na skale światową nie robi
_________________ Uważaj na zapałki, którymi w czasie jazdy podtrzymujesz oczy, gdyż mogą się zapalić lub wbić w gałki oczne.
Mickul, robisz afere o jedno zdjęcie... jedno zdjęcie. Ja bym się tym wogóle nie przejął, dla jednego zdjęcia nikt normalny afery na skale światową nie robi
Kiedy ja się chce tylko dowiedziec, czy sie pomylil, czy znalazl to zdjecie na jakiejs innej stronie czy cus. Przeciez go nie zjem ;|
Grzesiek a powiedz ile EK ma samochodów do pilotażu i jakie?
Trudno mi teraz powiedizeć bo tata od dwóch miesięcy nie był w pracy a brali podobno coś nowego, ale po wakacjach były:
-3skody octavie, ijedna skoda z zabudowaną skrzynią
-2mercedesy vito
-4mercedesy vito,1 normalny, 2skrzyniowe
podobno przyszły jeszcze jakiś ford-y ale nie jestem pewny napisze jeszcze o tym w styczniu jak tata będzie pracował
Pare fotek z sobotniego wypadu do opola
(jakość zdjęć nie jest najlepsza bo większośc została wykonana w nocy w pośpiechu)
A teraz samochody pilotujące
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 63 gości