Widzę, że chyba Renault Premium...a w Jakiej firmie śmiga twój skarb ? Yaca_tga#021
_________________ Wodociągi Kieleckie w sposób wzorcowy usuwają awarie, w sposób błyskawiczny. Jesteśmy w czołówce krajowej, a nawet światowej. Liczba awarii z roku na rok maleje.
Chwilowo nie śmigam po trasach, ale nieraz jakiś kursik się wykonuje, mam zamiar otwierać w przyszłym roku niewielki transport dostawczakiem po całej europie, ja nie jestem przeciwnikiem kobiet za kółkiem ciężarówek chcą tak żyć ich wybór, wolałbym by moja kobieta była w domciu lub zjeżdżała dziennie do domu.
GG: 0
Samochód: Opel Zafira 2.0 DTi
to ja wam Powiem, że Kasia mnie powala na kolana
A czy Kasia jest związana z tematem To że jest to emat o kobietach i ciężarówkach to nie znaczy że można tu się AŻ tak zachwycać. Robisz OT /Mayday
A czy Kasia jest związana z tematem Question To że jest to emat o kobietach i ciężarówkach to nie znaczy że można tu się AŻ tak zachwycać. Robisz OT /Mayday
jakiś nie dowiarek niebawem fotki z GB a co do samej Kasi jest zadowolona z pracy w sumie sam myślałem że jej sie znudzi ale dalej wyrusza juz w niedziele o 22 na GB
Pazdz uczymy się czytać z ze zrozumieniem A chodziło mi o to żeby w temacie kontynuować to co autor miał na myśli a nie organiozować wybory Miss i nie pisać postów tj. napisał scaniairizar /Mayday
zawód kierowcy nie jest dla tych co chcą, tylko dla tych co potrafią niezależnie od płci.
a połowa z nas nie zdaje sobie sprawy jak męczące jest pisanie po polsku.
ja też widziałem kobiete za kółkiem ciężarówki a był to Renault Midlium czesto mozna ją spotkać na trasach koło Siemiatycz a moim zdaniem powinno więcej Polek siadać za sterami Trucków ponieważ w przeciwieństwie do kilkunastu lat temu teraz liczy sie to co sie ma w głowie i dziewczyny dobrze radzą sobie w tym zawodzie
_________________ Obiekt mego pożądania -Renault Magnum Vega!!!
"Zamiast szukać winnych jak najdalej od siebie wystarczy spojrzeć w lustro i zacząć poprawę od najtrudniejszej osoby: samego siebie."-Cyryl
ciekawy jestem w czym Ty jesteś lepszy, aby otrzymać prawo jazdy kat C+E?
prawo jazdy jest wydawane na ogół na podstawie zdanego egzaminu i jak dotąd egzamin nie przewiduje sprawdzania płci w toalecie.
Samochód: MAN TGA 26.480 5 STAR BOOGIE
Cytuj:
zbliżam sie, zero reakcji... koncert dlugimi- zero reakcji...wleke sie za ta osobówka kawalek aż wkoncu zjeżdza na prawy pas po któryms z kolei blyskiem dlugich
Takim burakom co błyskają światłami to specjalnie nie zjeżdzam na prawy pas. To świadczy tylko o twojej kulturze bo jak myślisz że pomrugasz światełkami to ci wszyscy będą zjerzdzać z drogi bo król jedzie
Dobra ale ja mówie że niektórym kobietom nie powinni wogóle dawać prawka,ja chyba ze 3 razy widziałem kobiete za kółkiem i no i te akurat jeździły dobrze ale niektóre jak jeżdżą osobówkami to krew mnie zalewa.
Poniżej zamieszczam skutki, gdy kobieta szpera do torebki nie patrząc na biegi, nagle rusza na wstecznym zamiast na 1ce i w nas uderza ;/ Szlag mnie naprawdę wtedy trafił. Ale zapłaci ze swojej kieszeni, za najdroższe w świecie lusterko, ew.szminkę http://img161.imageshack.us/my.php?imag ... 980vp9.jpg
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 2 gości