witam jestem tu zarejestrowany dopiero od dziś ale wpadam na formu od jakiegoś czasu.
Zauważyłem, że duzo osób zajmuję się modelarstwem (głównie modele plastikowe). Załączam kilka zdjęć mojego modelu (jelcz) stary model z latt 80tych, ale ładnie się prezentuje do dziś.
pozdrawiam
p.s.
zdjęcia nie są rewelacyjne bo robione komórką
Ostatnio zmieniony 11 lut 2007, 18:40 przez iron_84, łącznie zmieniany 2 razy.
No dla mnie bomba, to jest model z prawdziwego zdarzenia. Klejenie modeli z kartonu to sztuka, sam kiedyś sklejałem stara w wersji MILICJA i popełniłem wiele błędów.
Model prezentuje się świetnie. Sam kleję samoloty, i się zastanawiam, czy ktoś robi modele ciężarówek. Ale czuję, że dłuuugo by mi zeszło klejenie, z racji obecnej pracy
Generalnie robione są kartonowe modele pojazdów militarnych. Mam w swojwj kolekcji stara 25 w wersji dźwig załącze zdjęcia później.
A tymczasem Opel Blitz z 2 wojny światowej w wersji sanitarka:
Pozdrawiam.
[ Dodano: Sro, 05.04.2006, 13:54 ]
no to dołączam model stara 25. Wersja z małego modelarza nie jest tak szczegółowa jakby się tego chciało ale za to dźwig się obraca unosi i opuszcza.
; ; ; - w tle jelcz
no i nawet udało mi się wkleić zdjęcia do posta
Ostatnio zmieniony 11 lut 2007, 18:47 przez iron_84, łącznie zmieniany 1 raz.
Aż się nie chce wierzyć że to kartony Jak byłęm jakieś dwa lata temu z Vaterem w muzeum techniki, to była wystawa modeli z kartonu, na pierwszy rzut oka pomyślałem że to plastik a tu masz, karton
Modeliki naprawde świetne