Ja mam jeszcze jedno pytanie. Planuję okleić Mana TGa z frimy EMEK(którego jeszcze nie kupiłem) w barwy firmy RICO(E). Nie wiem, który model wybrać aby wyglądało to lepiej:
Witam. Tak sobie przeglądałem ten temat, i postanowiłem się zarejestrować.
Zamówiłem sobie pierwszy model Italeri MB Actros 1854LS V8. Nie posiadam aerografu, ponieważ mnie nie stać. A więc mam pytanie. Chcę malować sprayem, i tu się tyczy moja prośba. Czy może ktoś podać jakiś opis jak malować sprayami, aby nie powstały żadne niedociągnięcia typu plamy?
Mam pytanie o skalę 1:87...Czy ktoś wie jak samemu wykonać skrętne ośki do Herpy? Wiem że jes specjalny zestaw, ale ja bym chciałto samemu zrobić. Próbowałem już sklejać 2 pręciki ale nie trzyma Wiecie z czego można by było to wykonać?
Też się zastanawiam właśnie z osiami skrętnymi do skali 1/87 a także do 1/24. W Manach i Dafach Firmy ITALERi nie ma osi skrętnych. Jak je zrobić?? Ktoś WIe??
A ja mam takie pytanie!! Bo nie wiem na jakiej zasadzie działa Aerograf i nie wiem jak sie rozciencza farbe... prosze o odpowiedz
Ja wymyśliłem za mozna by było rozcienczac farbe i wlewac ja do czagos takiego i leciec!! Moze troche głupie...
A ja mam takie pytanie!! Bo nie wiem na jakiej zasadzie działa Aerograf i nie wiem jak sie rozciencza farbe... prosze o odpowiedz
Ja wymyśliłem za mozna by było rozcienczac farbe i wlewac ja do czagos takiego i leciec!! Moze troche głupie...
Kolego takim czyms ja bym nie radził poniewaz co chwilebys musiał naciskac na ta raczkę, aby to lecialo. A to by ci nie malowało tylko pluło i robiło plamy.
Poszukuję fotek belek świetlnych (zderzaków) w naczepach w modelach Actrosa RiCö (ID 151511) oraz Volva FH Schenker (ID 151474). Oczywiście chodzi o modele Herpa.
Napewno to jakaś kombinacja znanych na rynku rozpuszczalników, nie sądze żeby producent wymyślił coś innego. Tak się zastanawiam czy DOT dałby rade usunąć zanieczyszczenia.
Czy wiecie może czy naczepa do sklejania (chłodnia lub cysterna) z Italeri pasowałaby do Scanii z Emek 1:25 ?
W jakim sklepie najlepiej polskim można kupić akcesoria do ciężarówek (chodzi mi głównie o felgi z oponami i dodatkowe oświetlenie)
Z góry dziękuje za pomoc
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 2 gości