mam pomalowane nadkola i koła. Muszę dorobić kłonice. Wykonanie przyczepy z ruchomym dyszlem nie byłoby trudne, ale ja robię przyczepę centralnoosiową na dużych kołach, gdyż takie też występują.
Oczywiście zestaw będzie załadowany tylko może być mały problem z ładunkiem, chodzi o to że potrzeba poszukać w miarę cienkich i równych patyczków które idealnie imitowałyby prawdziwe konary drzewa
Zapałki zdecydowanie odpadają. Najlepiej wybrać się do lasu i nazbierać DUUUŻO gałązek. Dobre są od sosny, mają ciekawą korę. Potem należy wyciąc proste odcinki i już można zabrać się za załadunek. Na kolejowy wagon potrzebowałem ponad 350 takich kawałków.
Zapałki będę chyba troche zbyt cienkie. witek proponuję Ci zrobić z patyczków od lodów. Są tzw "świderki" z Korala chyba i one mają takie okrągłe w miare grube patyczki które idealnie by pasowały. Z tym, że musiałbyś troche owalić tych lodów Miałem kiedyś mnóstwo takich patyczków, ale chyba je wyrzuciłem, jeśli bym jednak znalazł jakąś większą ilość to dam znać jeśli mój pomysł Ci odpowiada...
Samochód: MAN TGA 26.480 5 STAR BOOGIE
Cytuj:
one mają takie okrągłe w miare grube patyczki które idealnie by pasowały. Z tym, że musiałbyś troche owalić tych lodów Miałem kiedyś mnóstwo takich patyczków, ale chyba je wyrzuciłem, jeśli bym jednak znalazł jakąś większą ilość to dam znać jeśli mój pomysł Ci odpowiada...
Poco tyle lodów jeść wystraczy iść do sklepu i kupić z metra wałeczek jakiej chesz średnicy i na pewno to taniej wyjdzie
Poco tyle lodów jeść wystraczy iść do sklepu i kupić z metra wałeczek jakiej chesz średnicy i na pewno to taniej wyjdzie
No fakt, z pewnością wyjdzie taniej... ale ja nawet nie wiem gdzie ów wałczek można kupić, więc nie mogłem o takim czymś pomyśleć Mam nadzieje, że witek będzie wiedział o jaki chodzi
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 2 gości