ten temat udowadnia że z nami lepiej nie zadzierać dotyczy to oczywiście niektórych kretynów z osobówek temacik zrobił sie naprawde ciekawy szkoda tylko tych Trucków i oczywiście osób które zgineły w tych zaiściach [*]
_________________ Obiekt mego pożądania -Renault Magnum Vega!!!
"Zamiast szukać winnych jak najdalej od siebie wystarczy spojrzeć w lustro i zacząć poprawę od najtrudniejszej osoby: samego siebie."-Cyryl
Kolego skoczek69 jak masz fotki to wrzuc a zamiast źródła z kąd je pobrałeś to napisz (C) HD czyli że z twojego dysku!! myślę że szefostwo nie będzie miało nic przeciwko
_________________ RENAULT MAGNUM ....::::::::....
mi jakoś trudno uwierzyć w te Amerykańskie wypadki a to chyba przez te filmy czasem ostro przesadzone ale jak na autostradzie Amerykańskiej coś sie dzieje to jest to katastrofa wczaraj na na TVP1 leciał fajny film wieczorem w którym wystapiła Renia Magnum ale na koniec też miała wypadek
_________________ Obiekt mego pożądania -Renault Magnum Vega!!!
"Zamiast szukać winnych jak najdalej od siebie wystarczy spojrzeć w lustro i zacząć poprawę od najtrudniejszej osoby: samego siebie."-Cyryl
_________________ Wodociągi Kieleckie w sposób wzorcowy usuwają awarie, w sposób błyskawiczny. Jesteśmy w czołówce krajowej, a nawet światowej. Liczba awarii z roku na rok maleje.
Kolego"Konradek" wiem że masakra ale zdecydowanie lepsza masakra to link CHeestera http://www.b0g.org/wsnm/article/21416 to sie nazywa masakra no chyba ze widziałes.
GG: 0
Samochód: MAN TGA XXL
Cytuj:
A ta Renia Magnum to jakaś aktorka nowa ? :-/
Nie czepiaj się, bo jak ktoś na FH mówi 'Chińczyk' czy na Magnum 'Lokomotywa' to nikt się nie czepia i jest ok, a i tak nazwana Magnumka jest rozumiana przez każdego... A Ja sam od ojca słyszałem nie raz 'Renia, czy Renata'... Poza tym i na CB pytając np. o droge słyszy się 'biała Renia Magnum...', a nie 'białe Renault Magnum'...
Nieźle przywalił ten star 742 od producenta mebli "Bodzio" ciekawe czy kierowca przeżył ? Z tego Dafa podobno kierowcy nic sie nie stało ale samochód nieźle skasowany .
Ostatnio jechaliśmy trasą Częstochowa - Łódź i przed Radomskiem cięzarówka z Rabenu zjechała z drogi i spadła z 4 metrowgo nasypu na pole. Przejeżdżając obok zauważyliśmy że nie ma kabiny .... zostala sama rama silnik i koła ... straszne.
Parenaście kilometrów dalej Scania przewróciła sie przez barierke oddzielającą pasy jezdni na przeciwległy psa ruchu, wiozła śmieci które sie rozsypały po calej ulicy. Tragiczny dzień na "jedynce"
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 24 gości