Cytuj:
Mam nadzieje ze "praktyke" zaliczasz do udanych.
Skoro już nazwaliście to "praktyką" to powiem tak - jedyna w swoim rodzaju, niezapomniana wyprawa. Nawet nie ma co porównywać takiego wyjazdu do wyjazdu z fatherem bo na własnej skórze się przekonałem, że to zupełnie inne przeżycia podczas trasy. Całej masy spontanicznych przygód jakie mieliśmy po drodze nie da się opisać słowami
Cytuj:
powiedzcie mi co to jest to WAJHA
Coś czuję, że kolega
Scaniairizar ma u mnie piwo, (prawie dokładnie zinterpretował o co biega) - lepiej tego wytłumaczyć się nie dało
Cytuj:
czy ten łądunek, ktory mamy na zdieciu nie trzeba juz w żaden sposób zabezpieczać, przed przesunięciem, czy po prostu fotka zrobiona jest jeszcze PRZED zabezpieczeniem ładunku
Zdjęcie było robione tuż przed samym rozładunkiem (po przebyciu około 300km). Właściowości fizycznego tego ładunku (ciężar pojedynczej palety, wypełnienie przestrzeni ładunkowej) nie wymgały dodatkowego zabezpieczenia. Tak jak pisał
Marcin1985 można było ewentualnie zablokować na końcu pustymi paletami (jednak trzeba je najpierw mieć) jednak byłoby to i tak mało przydatne ponieważ ciężar palety powodował, że nie przesuwała się ona przy pierwszym lepszym hamowaniu - cały ładuenk był stabliny.
P.S. Na wspomniane wcześniej filmiki trzeba będzie jeszcze troszke poczekać