Uprzejmie proszę wszystkich forumowiczów o zamieszczanie w tym dziale wszelkich instrukcji obsługi, prospektów i katalogów w formie elektroniczej. Mogą byc również zamieszczane linki do stronek. Z góry dziękuje.
Ja jestem w posiadaniu i na prośbę mogę zeskanować(bądź porobić zdjęcia) instrukcje do Jelcza 325 i Sanosa S14 a także do naczep i przyczep KÖGEL(w języku niemieckim)...
Potrzebuję instrukcji obsługi do Renault Premium pierwszej generacji. Będę bardzo wdzięczny za jakąkolwiek pomoc.
(nie wiem czy te informacje będą przydatne ale napisze: 11 litrów, 385 KM, 4x2, najwyższa kabina, z zabudową typu firanka)
GG: 7354021
Jesli miałby ktos cokolwiek z tych rzeczy do volvo fh12 podwozie, lub ciagnik I generacji to prosze o kontakt... ja moge sie podzielic spisem bezpieczników po polsku(jednak niekompletny, ale postaram sie uzupelnic)
witam wszystkich
mam prosbe do januszzza mógłbys mi przesłac ta instrukcje do jelcza na e-mail bo nie moge jej sciagnoac
mój e-mail to marius21@vp.pl z góry dzieki
witam wszystkich
mam prosbe do januszzza mógłbys mi przesłac ta instrukcje do jelcza na e-mail bo nie moge jej sciagnoac
mój e-mail to marius21@vp.pl z góry dzieki
Instrukcja obsługi do Stara 1142 też mnie interesuje bo jeżdżę takim na kursie. W sumie to trochę mnie zdziwiło jego innowacyjne wyposażenie /jak na tamte czasy oczywiście /
_________________ WSZYSTKIE DROGI PROWADZĄ DO CELU
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 7 gości