Cytuj:
Cytuj:
Wiadomo, że MAN'ikiem jeździło mi się dużo lepiej bo Premiumką to jazda jest taka, że jeszcze górki nie widać a auto już nie ma siły jechać
No tak, a jak długo jeździsz Mańkiem? Jaki ma silnik? Bo nie do końca zgadzam się z opinią na temat Renówki. Reszta forumowiczów którzy nie prowadzą ciężarówek mogą sobie wyrobić złe zdanie na temat Reńowek na podstawie Twojej opinii. Z doświadczenia mojego ojca TGA do roku 2003 były ulubieńcami serwisów.
Widzę, że masz problemy z uszanowaniem czyjegoś zdania, bo skoro Tobie najlepiej jeździ się Premiumką to już inni nie mogą nic złego na ten temat powiedzieć
Pozatym nie wiem czy zauważyłeś w zacytowanym poście Kasi emotikonkę ":lol:" - która sugeruje, że do tej wypowiedzi należy podchodzi pod pryzmatem żartu i ironii a nie (jak Ty to odberałeś) fachowego porównania technicznego
Widocznie Kasi lepiej jeździ się MAN'em i wyraziła swoje zdanie i ma do tego prawo.
Cytuj:
Nie jestem do końca przekonany że prowadzisz pełną beczkę. Do tego potrzebne jest pewne doświadczenie.
Zazdrość
Myślę, że nawet nie ma sensu starać się udowadniać Ci tego faktu, bo Ty i tak wiesz najlepiej, więc przyznam Ci racje - tak Kasia jeździ "tirem" z pustą beczką i zwiedza świat i daleko jej do tak doświadczonego kierowcy jak Ty - zadowolony