Jutro na discavery jest program te ogromne silniki. o koparkach będą mówili. oglądajcie bo się dobrze zapowiada. znacie jakieś inne programy naszym kachanym sprzęcie który jest opisany na forum??
"trans europa " była tylko na Tvn Turbo. A na TVN7 jest "na osi" ostatnio nawet poprawili troche ten program. Słynna osoba wsiada za kierownice Dafa xf 105 i jedzie po torze na czas.
niedawno się skończył ten program o koparkach. zaciekawił mnie bardzo. dowiedziałem się że caterpillar zaczął od gąssienic do pierwszej koparki, a ta koparka miała silnik parowy. dowiedziałem się też że JCB to są inicjały założyciela tej fabryki, a ten wielki kolos z kopalni odkrywkowych waży 130k ton i zużywa na dzień energie równą zużyciu w 17000 mieście, ma własną elektrownie czy coś takiego i jeden obrót tego koła co kopie trwa 1 minute. szkoda tylko że program trwał 30 minut. za tydzień pewnie też coś fajnego pokażą
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 22 gości