spotkałem longline'a gdzieś we francji - wjeżdżała na rondo więc puściłem się za nią - niestety wjechała na zakład i mam tylko takie zdjęcie przez szybę z pościgu
Miałem okazje ja też spotkać w Francii leciało od Bordo , a my jechaliśmy do Bordo.Tylko był to sam big koń ,a z tego co sie dowiedziałem jeżdzi nią hiszpański kierowca.
_________________ scania R-serie "Stronger than ever"
Najciekawsze dzielo Szwedziej firmy Scania Longline. Kabiny sa przerabiane w specjalistycznych zakladach a nie produkowane w fabryce Scanii. Longlinka zachwyca glownie swoja wielkoscia oraz wygoda dla pracujacego w niej kierowcy. Do dyspozycji szofer ma duze wygodne lozko, lodowke, mikrofalowke oraz wbudowany plaski telewizor. Mozna spotkac sie takze z wersja w ktorej jest lazienka i inne udogodnienia.
Nie taki nie udany. Jakiś za przeproszeniem pacan by się mógł nabrać. A i by w realu taki można by zrobić. Ta ostatnia ma fajno naczepę, szkoda że uciętą. Ale z tych 3 T jest najlepsze. Gdyby tylko ten czerwony na czarny zmienić...
looooo Pierwszy raz widze taka Scanie z podniesiona kabina. Kolego Martin#029 wiesz moze czy ta Scania ma podniesiona kabine na fulla Da sie jeszcze wyzej Moze troche głupie pytanie, ale interesuje mnie to z ciekawosci.
wiesz moze czy ta Scania ma podniesiona kabine na fulla Question
Raczej więcej się nie da żeby samochodu nie przeważyło i nie poleciał do przodu
No chyba że rama waży więcej ale wtedy trzeba jeszcze się liczyć z tym że przy mocniejszym podmuchu wiatru nie będzie za ciekawie.
wiesz moze czy ta Scania ma podniesiona kabine na fulla Question
Raczej więcej się nie da żeby samochodu nie przeważyło i nie poleciał do przodu
No chyba że rama waży więcej ale wtedy trzeba jeszcze się liczyć z tym że przy mocniejszym podmuchu wiatru nie będzie za ciekawie.
A mi się wydaje, że nie. Mozna to stwierdzic po wysunięciu poszczegolnych członów tłoka podnoszącego kabinę. Według mnie tłok "rozciągną" się do granic możliwości.
Co do zdjęcia to OMG szok normalnie.Czegoś takiego to moje oczęta nie widziały.Jednym z moich marzeń jest kupić kiedy Logline i jeździć nią na wakacje jak autem Campingowym Wiktoria Stale mi zaskakujesz.Jednak kobiety są bardziej spostrzegawcze.
Wreszcie znalazło się zdjęcie Scanii Longline z podniesioną kabiną. Przez co widąać co jest pod kabin i za pomocą czego jest ona podnoszona.
Koleżanka Wiktoria ma rację, gdy się przyjrzymy tłokowi to jest on wyciągnięty na maxa
AdekS#033&Wiktoria maja totalna racje no powiem szczeze ze dlugo czytalem ten temat i scanie longline sa bardzo dobrymi truckami ale z podniesieona kabina wyglada to super;]
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 17 gości