Cytuj:
7 godzin jazdy w jedna strone a chlopy pojechali, zamienili sie ciagnikami w Livingstone i na strzala wrocili do Carlisle
To chyba jak jedziesz przez Wick
Z Carisle na opłotki Glasgow jest ciężarowym mniej niż 2 h w jedną stronę, od węzła M73-A8 do bazy Tesco w Livingstone ok 20 minut. Nie wiem dokładnie gdzie jest w Carisle baza Eddiego, ale przy dobrym wietrze od M6 można by w 4.5 h zawinąć
W Truck and Driver publikują wątku z TrucknetUK, które od pewnego czasu już się do niczego nie nadaje, bo jest to zwyczajna banda miłośników Nigela Faraga lubujących się w obsmarowywaniu i nabijaniu się z Polaków ile wlezie.
Byłem na tym forum od 2008 roku, pół roku temu dałem sobie spokój bo miałem dosyć tych szowinistycznych bzdur a administracja forum tylko przyklepuje i podkręca (bo liczy się klikalność).
Więc jeśli cokolwiek o Polakach (albo innych wschodnioeuropejczykach) wyczytasz na Trucknet, to podziel przez 10 (chyba, że pisze niejaki milodon, podający się za Estończyka ale to Rosjanin z estońskim paszportem mający jakiś wybitny problem z Polska - wtedy przez 20)