W sumie miałem się nie odzywać, bo poziom co po niektórych wypowiedzi kładzie na łopatki....
Niech Ci którzy dokładają halogeny, zwalniają za tuning kierowców i inni znafcy, pokażcie swoje auta i co Wy macie
Ocenimy
3/4 specjalistów, za pewne jeździ serią, a wyżywa się na chłopaku który dba i chce coś mieć....
Rozumiem, że każdy ma swój gust, ale nie róbcie sobie kabaretu z człowieka....
A MODERATORZY???
Na wielu forach już dawno posypałyby się bany, tutaj jak zawsze i wielu innych tematach rodeo, a mody chyba tasują się przed kompami, zamiast działać....
(W sumie ich obraziłem, łohohohohoho, może bana dostane, jak dostane, to przy okazji wykasujcie mój temat o aucie...)
Na innych forach taki trolling się strasznie rozrósł, tu raczkuje, jak nie masz AIR RIDE-a, BBS RS itp, jesteś beeee, to samo tutaj się dzieje, masz ledy, skaj, coś nie zatrybione w kierunku NL nel nel, jesteś wieśniakiem
(choć nie powiem, mnie tu troszku chłopaki pomogli, chwała im za to
)
Wyjdziesz po za wydeptany i nudny jak "Śmierć w Wenecji" styl, jesteś alieniem, którego trzeba zabić...
Zróbmy wszyscy auta w jeden deseń, kolor i styl, wróćmy do komuny i jednostajności
Chłopak ma zadbaną kabinę, czysto schludnie, a sam skaj nadaje się rewelacyjnie do tego, welury wywaliłem po roku, dla mnie śmieci...
Nie każdy ma czas i kasę postawić auto i [wycenzurowano] kabinę... zaraz ktoś powie, że to półśrodki, szerokości z jazdą na boso, z gumowymi dywanikami
Jedyny minus jak dla mnie, to za dużo żółtej folii, ale albo dorośniesz do żółtych przeciwmgłowych, albo BAG Ci pomoże dorosnąć
Z wierchu, to jak piszą czarna maska i lusterka w kolor, więcej takiej skandalii do szczęścia nie potrzeba