Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.
Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:
„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.
prezesom intry sie polepszyło troche z kierowcami i z dnia na dzień wrócili do starego systemu rozliczeń-wg km,i dlatego jest masowa ewakuacja wśród kierowców i mają całkowitą racje bo nie uważam ażeby ta marna dieta była wygórowanym wynagrodzeniem
prezesom intry sie polepszyło troche z kierowcami i z dnia na dzień wrócili do starego systemu rozliczeń-wg km,i dlatego jest masowa ewakuacja wśród kierowców i mają całkowitą racje bo nie uważam ażeby ta marna dieta była wygórowanym wynagrodzeniem
byłem w czwartek w biurze i przyszedł przyjmować sie nowych chłopak było to o 10 rano jak sie nie myle a jak przyjechałem na borowy to on już siedział w kabinie i leciał z koleszka na austrie a gadałem znim wczesniej w biurze to tylko przyszedła sie przyjać i nawet nie mysąłam ze poleci w trase a poleciał od razu z grubej ruru na austrie
i widać jak na dłoni ze kierowców brakuje w firemce
Panowie mam Prośbę bo rysuję Scanię Ri mam problem z naczepą, bo mam zjdęcia tylko nie takie jak trzeba.
Bo potrzebuję (tak jak napisane) Tył, Następnie przód naczepy pod kontem prostym (najlepiej)
Bo szukam i nic, może słabo szukam czy co?
Ale jak coś macie to dajcie proszę, nieważne czy intra czy coś innego ale żeby to była naczepa do cementu.
Ostatnio zmieniony 28 lip 2010, 0:11 przez SWBT.S.A., łącznie zmieniany 1 raz.
Glupota jest płacenie za km teraz wiele juz firm zaczyna płacic w stałych stawkach przykladem może byc HEMA. NIe przemyślany chyba krok kierownictwa bo teraz kierowców z doświadczeniem brakuje a skoro zaczynaja tacy z Intry odchodzić to nie świadczy o niej dobrze.
_________________ nie pyskuj bo ściana najlepsza przyjaciółka-fajerka
Dorzucam fotki SCANII T Topline. Z tego co mówił pracownik SCANII, była to pierwsza w Polsce SCANIA T z kabiną Topline. Żeczywiście zestaw robi duże wrażenie, szczególnie że na ciągniku zostało zamontowane wyposażenie dodatkowe, tzn został lekko stuningowany no i jednakowe malowanie ciągników wraz z naczepami sprawia, że maszyn z INTRY nie da się nie zauważyć na drodze.
GG: 0
Samochód: Nyska V8 Tandem
panowie do Iłowej mam nie daleko,tato kiedyś pracował w Intrze,ogólnie nie polecam tej firmy, kompletne bagno,pracował trochę gdy przyszedł czas wypłaty, gość zwlekał bardzo długo a jak już wypłacił to 800zł...800zł za taki kołchoz,bez przerwy coś,wszystko na hura,800zł....heh ojciec go wyśmiał i się stamtąd wyniósł...jedyny plus to 100 kg darmowego cukru...za darmoche...hehe nie wiem czy oni tym cukrem tak zaniżają wypłaty...może jakbyśmi im oddali 100 kg cukru to było by więcej na koncie...hehe
Kierowcy odchodzą ale Zdzichu dalej jest twardy i już wyczerpał wszystkich skoczków i zaczyna stawiać pierwsze zestawy pod płot a następne mają do odbioru lada chwila,we włocławku też chłopaki przejrzeli na oczy i opuszczają szeregi firmy,szkoda że nie ma prawdziwej solidarności wśród kierowców i nie staną,bo przecież nie ma nad czym rozpaczać u Monta stoi trochę wolnych zestawów i płacą bardziej ludzko,bo inaczej to nic sie nie zmieni na lepsze koledzy jak będziemy tak czekać aż nam dołożą sami do chleba???
w intrze jest teraz h. na maxa trzeba sie na jeździć i góra jak dostaniesz 4 złociszy bo więcej sie nie da od km wyciągnąć ja teraz ściagneła akurat po 3 tygodniach i klapa przezimuje w intrze i trzeba szukać czegoś gdzie normalnie płaca i gdzie jest sie normalnie raz na 2 tygodnie w domu albo przejazdem
koledzy ale wy głupoty gadacie. jak nie wiecie jak jest w firemce to po co gadac plotki (nie realne plotki) zanim cos napiszecie to sie zastanowcie 2 razy a potem napiszcie.
_________________ ZAWSZE I WSZEDZIE SCANIA R NAJLEPSZA BEDZIE.
GG: 1
Samochód: Daf Euro 6 SSC
Cytuj:
koledzy ale wy głupoty gadacie. jak nie wiecie jak jest w firemce to po co gadac plotki (nie realne plotki) zanim cos napiszecie to sie zastanowcie 2 razy a potem napiszcie.
No to Kolego napisz jak jest naprawde Bo jak do tej pory to sama krytyka dotyka tą firmę od dłuższego czasu
Pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 2 gości