Cytuj:
Mój master ostatnio był w serwisie, rozsypała sie podkładka pod śrubą mocowania wahacza, śrubę z nakrętką wymienili i jest wszystko ok. miał już ktoś taki przypadek??
przebieg 24tys.
U mnie jak narazie wszystko sie trzyma dobrze co do zawieszenia jak na tą chwile mam przejechane 18tys w masterze i ciągle rośnie
a Ty masz u siebie poduszki z tyłu?? bo kurde nie wiem po ile je pąpować,przy ładunku do dwóch ton nabijam po trzy atmosfery i poduszka wygląda jak flak niby wskaźnik jest do siedmiu ale to chyba jest przesada...
Cytuj:
Co tam słychac?
Jak sie Master sprawuje?
Cześć Kamil jak narazie jest wszystko ok jedyne co zrobiłem to połamałem trzy deski,popękały na sękach pare dni temu dałem mastera chłopakowi co jeździ sprinterem i gdzieś jeździł po chodnikach i połamał mi kołpaka na przednim kole i teraz od 90km/h w góre zaczyna się bicie na kierownicy będę musiał takiego zamówić ponieważ jest to denerwujące i brzydko wygląda.Dziś auto jest na serwisie coś mi nie pasuje wstaje rano patrze na bagnet a tam oleju na minimum oczywiście na zimnym silniku to odrazu tel do salonu w którym go kupiłem i kazali przyjechać tłumaczą,że niby przy dotarciu tak pala olej teraz dolali litr i powinno być ok wycieków żadnych nie widziałem z kanału ale wszystko okaże się po kolejnych paru trasach.Master jak i Sprinter co dzień jeżdżą w trase mercedes sprawuje się bardzo dobrze chodź już ma swój przebieg silnik jest super komfort jazdy klase wyżej niż w masterze tylko troszkę więcej pali,teraz się czaje na craftera musze poczytać troszke jakie są opinie na temat vw w transporcie.Zdjęcia porobiłem aparatem na rozładunkach,trasach i spotkaniach na drodze ale kurde syn wrzucił mi aparat do barszczu na święta i niestety nic nie mam jedyne co mi zostało to rozł w Gliwicach
Pozdrawiam