Regulamin forum

Drogi Użytkowniku!

Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.

Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:

„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.

Autor
Wiadomość
Post Wysłano: 20 kwie 2009, 12:54
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Nie ma się co dziwić. Za 4 tys. na przeżuty? ROTFL!

Straż pożarna Częstochowa

Post Wysłano: 22 kwie 2009, 10:42

Użytkownik

Użytkownik

GG: 12524749
Samochód: Man F2000

co w tym edmarze jest grane ogłoszenie daja że szukaja kierowców a na płocie wywieszka sprzedam i sporo aut na placu

Post Wysłano: 29 sty 2010, 21:20

Użytkownik

Użytkownik

GG: 0

wie ktoś czy w przyjmują "świeżych" kiermanów i jak tam w ogóle zarobki teraz u nich ??

Post Wysłano: 29 sty 2010, 22:41

Użytkownik

Użytkownik

GG: 4029913
Samochód: Mietek Aszrot

Cytuj:
wie ktoś czy w przyjmują "świeżych" kiermanów i jak tam w ogóle zarobki teraz u nich ??
Jak szukają kierowców w całej Polsce to sam się domyśl jak tam musi byc... szanująca się firma nigdy nie ma problemu z obsadą bo mają 50 chętnych na 1 miejsce, a jak nie mogą znaleźc w całej Polsce... i to w dodatku teraz kiedy podobno jest dużo za dużo kierowców...

Kilkanaście dni temu dzwoniłem do nich i koleś mi powiedział, że wyłącznie z doświadczeniem minimum 2 lata.

Post Wysłano: 22 gru 2010, 13:51
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 7502228

To chyba od nich autko :P
Obrazek

Post Wysłano: 23 gru 2010, 14:28

Użytkownik

Użytkownik

GG: 1

To raczej nie od nich auto. Po prostu zbieżność nazw.

Post Wysłano: 06 lut 2011, 16:45
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 11917879
Samochód: VOLVO FH12

Witam wszystkich! Chciałbym sie dowiedziec jak na obecna chwile wyglada sytuacja w firmie Edmar tzn. jak z płaca czy przyjmuja bez doswiadczenia na przuczenie czy sa wypłacalni . Prosze o w miare realne wiadomosci a nie ze kolega kolegi słyszał....
pozdrawiam :D

Post Wysłano: 08 maja 2011, 22:17

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: c 5 break

witam czy wie moze ktos jak jest tam teraz podobno znów poszukują kierowców.

Post Wysłano: 09 maja 2011, 7:25
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: R440

Cytuj:
witam czy wie moze ktos jak jest tam teraz podobno znów poszukują kierowców.
ONI CIĄGLE SZUKAJĄ KIEROWCÓW

Ostatnio zmieniony 09 maja 2011, 14:14 przez Szaki, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie pisz z włączonym Caps Lock`iem.

Post Wysłano: 12 maja 2011, 16:07

Użytkownik

Użytkownik

Witam.
Jestem nowy na forum.Chciałbym się podzielić doświadczeniami z firmą EDMAR.
W związku z tym iż powyższa firma się ogłasza że prowadzi nabór na kierowców - w tym tez bez doświadczenia- postanowiłem wysłać do nich aplikacje. Oczywiście firma do tej pory się nie odezwała . wielokrotnie dzwoniłem do nich ale dowiadywałem się że pan odpowiedzialny za rekrutacje nie ma czasu oraz to że podczas przyuczenia dostaje się 70 zł za każdy dzień jazdy w dwuosobowej obsadzie.Przyuczenie zawsze niby trwa minimum miesiąc.
Czekając na odzew postanowiłem ich odwiedzić w Miechowie i to było "najlepsze" co od tej firmy mnie spotkało- pan w biurze kazał mi wyjść i czekać na zewnątrz bo jest aktualnie zajęty ( biorąc pod uwagę sytuację to owszem był zajęty ale głupimi żartami ze współpracownikami w biurze).No ale niezrażony postanowiłem czekać i tak czekałem , czekałem ...... w końcu cierpliwość się skończyła i darowałem sobie dalszy pobyt w tym kołchozie.
To są tylko moje doświadczenia , być może w innych przypadkach firma postępuje inaczej ale ja już wiem że nie chcę mieć z nimi nic wspólnego bo podejrzewam że podobnie są traktowani kierowcy w tej firmie.Mam nadzieję że znajdzie się ktoś komu mój post pomoże w trafnym wyborze.

Post Wysłano: 14 maja 2011, 15:44
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 1
Samochód: VOLVO

Cóż kwestia kultury osobistej. Jak się piz... urodził, to kanarkiem nie zdechnie i tyle. Pewnie w domu siedzi pod butem, to w pracy próbuje nadrobić niską samoocenę. Ja kiedyś w jednej firmie miałe podobnego chama, zajmował się akurat rozliczeniami zaliczek itp.
Jeszcze 2 lata temu, to dobrej, a przynajmniej neutralnej opinii o nich nie słyszałem, nie wiem jak jest teraz. Często przejeżdżam koło ich bazy, przy ulicy regularnie stoi 6 - 7 składów i w głębi bazy drugie tyle.

Post Wysłano: 25 mar 2013, 16:08

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: Tigra

W firmie Edmar kierowcy zarabiają po 5000 zł wczoraj był mój brat jeździ u nich dafem 105 w wysokiej kabinie ale jest lipa bo ostatnio 6 dni stał w Anglii na jakiś załadunek

Post Wysłano: 25 mar 2013, 17:16
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Od kiedy to edmar ma dafy? Już wyzbyli się tych starych stralisów i premiumek?

Tytuł: Ogłoszenie
Post Wysłano: 16 mar 2014, 11:21

Użytkownik

Użytkownik

http://www.pracuj.pl/praca/kierowca-kat ... ta,3233105

Kierowców kategorii C+E w transporcie międzynarodowym

Wymagania:
Ukończony kurs na przewóz rzeczy
Zaświadczenie o niekaralności

Oferujemy:
System pracy 30-35 dni jazdy i 7 dni wolnego.
Trasy: Niemcy-Wielka Brytania, Niemcy-Włochy, Niemcy-Francja.
Wyjazd zaczyna się i kończy zawsze na bazie mieszczącej się w Miechowie koło Krakowa.
Wynagrodzenie 4.500 do 6.000zł miesięcznie.
Zatrudnienie na umowę o pracę.
Praca z zachowaniem norm czasu pracy.
Terminowe wypłaty wszystkich składników wynagrodzenia.

Wiecie co, rozumiem już wszystko ale 30-35 dni w trasie?????? i aż 7 dni wolnego daje pracodawca. Porażka, totalna.

Ostatnio zmieniony 16 mar 2014, 17:46 przez DamLen, łącznie zmieniany 1 raz.
Tematy połączone.

Tytuł: Re: Ogłoszenie
Post Wysłano: 16 mar 2014, 11:45
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: DAF 105XF 460

4,5 to mają chłopaki na miejscu w sześciodniowym systemie pracy (12h),ale codziennie w domu,praca bez wyjazdu na drogę (teren wewnętrzny firmy, wiec odpadają spotkania z funkcjonariuszami) i posiłek regeneracyjny od szefa,ale w rejonie małopolski to nie pierwsza firma która szuka upośledzonych kierowców (pomińmy już kwestie co to za umowę podsuwają do podpisania,pewnie 1680zł brutto :lol: )

Post Wysłano: 16 mar 2014, 12:13

Za czasów mojego pradziadka zsyłanym było się za nieposłuszeństwo na Sybir. Dziś widać "zsyłają" do EdMar-u...

Post Wysłano: 16 mar 2014, 13:17
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: słaby!

4500-6000zł za miesiąc tułaczki, super, wchodzę w to! :lol:

Post Wysłano: 16 mar 2014, 13:21

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: DAF XF 106.460

Smutne jest to, że kierowcy piszą się na takie upodlenie. EDMAR nie funkcjonuje przecież od wczoraj - ciekawe jak długo uskuteczniają taki system i jak dużą mają tam rotację :roll:

Post Wysłano: 16 mar 2014, 17:06

Użytkownik

Użytkownik

Pomyślałem, że takie firmy oferujące takie warunki pracy tylko pomagają niektórym naszym rodakom w podjęciu jedynej właściwej decyzji czyli wyjeździe za granicę i tam podjęciu zatrudnienia. Przy 30-35 dniach pracy to już lepiej ułozyc sobie życie za granicą albo zatrudnić się w zagranicznej firmie. Przynajmniej nie kombinują tam jak u nas z socjalem i urlopami. Ta oferta to jakoś absurd dla mnie, chociaż na pewno ktoś się załapie kto akurat potrzebuje pieniędzy i musi gdzieś zarabiać.

Ewidentnie widać, że obsługują jakąś firmę w Niemczech bo stamtąd wyjazdy a tu pewnie na dojazd i wyjazd ściągają kierowców na bazę, żeby serwis taniej wyszedł. No i oczywiście żeby kierowcy odpoczęli te 7 magicznych dni w domu.

Inna sprawa to higiena psychiczna, tyle nerwów w pracy, napięcia, problemów i jesteś z tym sam ze sobą 30 dni w kabinie. O tym nikt nie wspomina jak to wpływa na ludzi. Można kochać jazdę i ten styl życia ale w takiej dawce po pewnym czasie wyjdzie to bokiem.

Post Wysłano: 16 mar 2014, 17:11

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: Volvo FH13

Przeciez to zwykłe 4/1. Niektórym taki system odpowiada, bo nie muszą swojej "trzeszczącej" baby za często oglądać :lol:
a jak komuś nie odpowiada, to nie musi na ogłoszenie nawet odpowiadać.
Ps. Jakiś rok temu rozmawiałem z Bułgarem, który u Niemca tez jezdzi 4/1 - 4 miesiące w trasie i 1 miesiąc w domu, więc nie opowiadajcie, ze ten Zachód taki piękny. Warunki pracy mamy takie na jakie sie godzimy i jakie sobie wynegocjujemy czy to W PL czy gdzie indziej.