Cytuj:
Kurcze no ma coś w sobie skubany, że co nowe foto to mi się coraz bardziej podoba! Jest genialny!
Druga sprawa - wielki + za wnętrze - tak masz na co dzień utrzymane? Jeśli tak to witam w klubie i chylę czoła, bardzo szanuję ludzi, którzy tak dbają o auto.
Tabliczka na masce - no kurcze jakoś tak niezbyt tam leży, ale znowu- to nie ma wyglądać tylko być praktyczne, a jak widać jest dużo bardziej niż plandeki.
No jeździłbym tym Twoim Roburem, choć z moim "Bussingiem" też nie mogłem narzekać
No zdjecie wnetrza zrobione w trasie w srodku tygodnia, bez przygotowania, wiec nie chcialbym sie tutaj chwalic. Ale chyba jest tak na codzien.
No tabliczki to swietna sprawa, plandeki to byla wieczna kombinacja, o ile na aucie opatentowalem to na opaski zaciskowe firmt terkotka, to na naczepie nie bylo gdzie i mocowalo sie na ladunku. A ladunki rozne, nieraz nie bylo opcji w ogole zaczepic... Teraz cyk i po robocie.
Cytuj:
Wielki szacunek za wnętrze. Wygląda to bardzo przytulnie. Tak z innej beczki, myślałeś może o żółtej folii na halogenach w zderzaku?
Owszem, to kolejny krok.
Jak tylko zobaczylem to auto na placu od razu o tym pomyslalem hehe, przy tym kolorze - koniecznie! Ciesze sie, ze sie podoba.
Co do dyskusji na temat gniazdek i koguta. Magnes faktycznie bardzo dobrze trzyma, nawet na Olszynie nie spada stojac na samym krancu naczepy, takze jest dobrze.
Nigdy nie bylo problemu z jego stabilnoscia. Co do zwyklych domowych gniazdek, u mnie gabarytki, czyli wysuwane tablice z lampkami sa wlasnie na zwykle domowe gniazdka. Do tego mamy zwykle przedluzacze, jak wymagane jest zamocowanie tablic gdzies w niestandardowych miejscach, na ladunku itd i nie starcza kabla.
Proste rozwiazania zawsze najlepsze.
Aktualnie pozdrawiam z promu z Hull do Rotterdamu. Mam kupe czasu, wiec wrzuce przy okazji fotki nowego bajeru.
W tej trasie nie wszystko poszlo tak jak mialo i mialem troche stania, to w koncu zrobilem przemeblowanie na szybie i wsadzilem nowy gadzet. Nastepny krok to firanki, bezowe. Problemem jest jedynie jakosc wszystkich ktore widzialem, nie moge znalezc zadnych godnych uwagi.