Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.
Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:
„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.
DHL Express podpisał umowę o współpracy z firmą Castorama Polska. W ramach kontraktu DHL został wyłącznym dostawcą krajowych usług transportowych do sieci hipermarketów budowlanych Castorama i Brico Depot na terenie całej Polski.
Marcin87 za zestaw a moze wiesz jakie są u Ciebie w miescie stawki??
Wiem tyle, ze Bella(ta od wyrobow higienicznych typu podpaski)placi za zestaw 1,9 z towarem w 1 strone a 1,6 na powrot(chlopaki tez zawsze sa obladowani rupieciami z Belli)
Pracowałem w tej firmie jako kurier jeżdżąc małą ciężarówką. Strierdzę jedno: OBÓZ PRACY!!! Nikomu nie polecam. Uciekłem stamtąd w styczniu 2005 i w końcu odbiłem się od dna. Wykorzystają człowieka na maxa za marną kasę. Kierowcy liniowi, to inna bajka. Całkiem inne zarobki.
_________________ Faceci są jak małe dziewczynki, o niczym innym nie myślą, tylko o lalkach i wózkach
ja jakieś 2 tygodnie temu złapałem takiego dostawczaka
a co do firmy to mają duży odział w Ełku i najczęściej widze własnie DHL-e na tablicach Ełckich nawet mi sie podoba te malowanie no i widać że nie jest tak żle w tej firmie
_________________ Obiekt mego pożądania -Renault Magnum Vega!!!
"Zamiast szukać winnych jak najdalej od siebie wystarczy spojrzeć w lustro i zacząć poprawę od najtrudniejszej osoby: samego siebie."-Cyryl
Również często widze ich samochody i w 90% są to takie małe Hyundai-e H 100 z tył na bliźniakach Ale za długo ich nigdy nie widze bo zawsze tak pomykają jak takie małe helikopterki I to chyba jest dowód że żeby zarobić coś konkretnego to trzeba wyciskać z dostawczaka co sie da i paczki biegiem nosic
U mnie w Legnicy to nie widac zeby mieli super samochody a szczegolnie dostawczaki. Ale ostatnio widzialem DAF-a 105 wlaśnie z DHl-u i bardzo mi sie podobał a to 2,2zł za kilometr to nie jest tak mało w EKO placą mniej za zestaw ale za to masz jeszcze placone za palety i wychodzi miejwiecej tak samo.
Nie tak dawno temu powstala baza DHL na psie polu
( dzielnica wroclawia ) ladna baza
by: google.pl
[ Dodano: Sob, 02.06.2007, 19:23 ]
_________________ Bednarski, Nysa
"Niezły syf mają na bazie. To ma być firma? To jakiś PGR nie firma." "Jeżeli ktoś ma burdel i syf na swoim podwórku to odrazu świadczy o człowieku."- Leszek Foss
Interesuje mnie tylko jedna sprawa dotycząca DHL
Pracując od rana do wieczora bo tak pewnie jest na samochodzie do 3,5tony czy jestem wstanie zarobic na lizink auta,życie i (ewentual jakieś koszty?)
Od jakiegoś czasu zastanawiam się nad tą robotą.
Prosze o wskazówki ludzi którzy coś tematu lizneli albo im się coś obiło.Wielkie dzięki.
Moim zdaniem najlepiej iść do firmy i porozmawiać jakie stawki mają i powiedzieć im jaki samochód się ma.Mój znajomek miał wstawiony jeden samochód(dystrybucja napoi),poszedł zagadał z kierownikiem czy może wstawić 2 auto.Wziął w liesing iveco(kontener 3,5 t),zarabia na raty,życie i jeszcze zatrudnia kierowcę.Stawki w tej dystrybucji to chyba 35 zeta za pletę i 1,4 km.Tylko jest taki chaczyk,że jak jedzie w trase to ma płatne tylko za kilometry a jak po mieście śmiga to od palety.
Jestem tu nowy ale powiem tak DHL bierze nawet stare trupy w LBN latam starym fordem a propo dochodów to na miesiąc wychodzi gdzieś tak 1.300
gdzie kolega zarabia w GLS!!! 3.000 ale brak wolnych miejsc i muszę u tych dziadów jeździć.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 71 gości