Kilka słów ode mnie; otóż po waszych wypowiedziach wnioskuję że do dobrej zabawy potrzebujecie masy kolorowych tirów, nie wiadomo jeszcze jakich cudów a przede wszystkim papieru w Toi Toi-ach....
Dla mnie wystarczy zgrana banda wariatów nadających na jednych falach...
Cytuj:
Według mnie ten rok to najgorszy zlot jaki pamiętam ekipy z forum praktycznie nie było w pierwszy dzień to ledwo jeden rządek aut na "łące"
Była i dobrze się bawiła.
Cytuj:
Do tego regulamin konwoju który był mówiony przed wyjazdem to żenada nie wolno nic tylko jechać i uważać na odstępy miedzy sobą
Regulamin konwoju jest praktycznie nie zmieniony od lat, a teoria z praktyką tu maja niewiele wspólnego, tak teraz jak i jeszcze za zlotów pod parkiem wodnym ze startem konwoju spod "Kraka".
Cytuj:
jako iż na TS jestem regularnie od 4 lat uważam że ze zlotu na zlot jest coraz gorzej a Ci co są ciężarówkami w większości to kupa cwaniaków z którymi nie można nawet zamienić słowa bo na twoje pytania odpowiadają śmiechem kpiąc z nas
Ja jestem tam regularnie od 12 lat i z roku na rok coraz lepiej się bawię, ale to osobista opinia, co do cwaniaków to pytanie o co zagadywałeś, bo jeśli pytania w stylu "Jakiego koloru ta czarna Vectra?" no to sam wiesz....
Cytuj:
I ostatnia kwestia czemu nikt nie był w koszulkach z barwami forum
Bo to forum ma coraz niższy poziom i nie zamierzam póki co się taką koszulką afiszować a poza tym takowej nie posiadam, kto chciał to nas poznał i przyszedł pogadać, dla chcącego nic trudnego.
Cytuj:
Na wstępie pozdrawiam całą ekipę z którą się bawiłem. A co do samego zlotu nie było, aż tak źle jak na te czasy.
Dzięki wielkie za dołączenie do nas, ubawiliśmy się jak nigdy