Cytuj:
szczerze to nie ma jak to stare bpw (chodzi mi o typ osi) ... czesci dostaniesz wszedzie od reki (wrazie draki) a jak na polskie warunki to lepiej nie ladowac sie narazie w tarcze... stan naszych drog moze powodowac ze tarcze pekaja...
z własnych doświadczen: mieliśmy chyba z 5 na starych bpw roczniki : 90-96 i w jednej rozleciały się 2 łożyska , a w drugiej urwała się prawie oś , wg mnie to osie bardzo awaryjne i drogie, dużo lepszymi sa SAFa zarówno tarcza jak i bęben są bezzarzutu jak do tej pory, najwięcej jednak trafiamy z francji osi SMB, na około 30 naczep nie było żadnej awarii przy transporcie. odnośnie firmy Mega - to nowa firma więc nalezy poczekac aż firma dopracuje swoje produkty , napewno zachęca ceną, ale coś za coś za pewne - tak jak to było z pierwszymi naczepa wieltona, które trudno było nazwac naczepami.
obecnie cena wieltona nie jest tak atrakcyjna , bo poprawiła się jakość, nie wiem dokładnie ile, ale nie jest dużo tansza od kogela lub krone
SPRZEDAŻ SAMOCHODÓW, NACZEP : http://www.nego.otomoto.pl