https://static.prtst.net/asset-proxy/68 ... ACK-10.gif
Hahahahhaha
Nie no nie wierze
.. Autko ma może naliczone te milion z większym kawałkiem, ale kurcze bez przesady !
Stanę w byle jakim miejscu w Polsce na A2 i wciągu całego dnia naliczyłbym z 500 sztuk
TAKICH SAMYCH Fh'czów jak ten, tylko pod innym kolorem, naczepą i innymi pierd*lcami. !!
Cytuj:
a dla mnie piękno tkwi w prostocie i tu to Volvo wygrywa,
tak jak TGX Daniela
Dla Ciebie piękno tkwi w prostocie u
starszej daty samochodach, a dla niektórych piękno tkwi w prostocie aut młodszej daty. I mogę się z Tobą zgodzić, bo dobry przykład podałeś za MANa Daniela.. To jest tylko moje zdanie na temat volva Michała, rozumiesz. ?
Cytuj:
Spoko, zazdrość ludzi którzy nic w życiu nie osiągneli i nie zapowiada się żeby miało być inaczej.
Ku*wa, chłopaku jak ja mogę coś osiągnąć skoro mam dopiero 18 lat ?
.. Nie jestem jakimś zwariowanym krejzi ' Trakerem' co widzi ciężarówkę ( tj. np. tu ) i mam mokro w majtach, bo ma po polerce niebieski lakier który błyszczy się jak psu jajca
.
Dostał/Kupił swoje auto, dobrze super ciesze się z tego powodu. Ma ? niech dba, wkłada w niego tyle samo kasy co ma przejechane
mnie to koło ... lata co i jak będzie przy tym robił. Mogę Mu nawet toster dokupić do tego volva i będzie agro tuning. Tylko po jaką cholerę dawać takie auto do gazety, skoro tutaj jest ich od groma !! Trybisz. ?
Jak zawsze musiało się znaleźć paru delikwentów, których przeszkadza negatywna ocena
Wolność słowa Panowie, o ile można Was nazwać Panami.
Na koniec zadam pytanie :
Po co te spiny ?
Pozdrawiam.