Tu masz dużo racji...
Bo to Panie Zasławka jest!!!
No kurfa jeżeli dzwonisz gościu po nią, to kiego marudzisz, że to ta marka
Bo to po PL jeździło, to je wutłucoooone, a przepraszam bardzo oglądał Pan ją? no nie.... to czemu Pan wnioskuje że wytłuczona jest? cisza w telefonie...
Pozdrawiam też cieplutko wszystkich którzy na 1000% mieli przyjechać oglądać, heh, tylko straciłem frachty i kilometry
Może to polska marka, ale ja na nią nie mogę złego słowa powiedzieć, wszystko działa, pracuje, nie ma z nią większych problemów, ostatnio jedynie wyskoczyła mi prowadnica dachu z szyn, ale w przypływie mega wkórfa tak rozpędziłem się z dachem, że pękł dystans i dach wyjechał z szyn, zaprzyjaźniony serwis na śląsku ogarnoł mi to za parę złotówek
Mechanicznie 2 tarcze na zime do zmiany, trochę optycznie poprawić i będzie śmigać aż się rozsypie, przyjdzie pora na nią to potniemy to na złom i kupimy coś innego, a nie będę się musiał użerać z maruderami, czy młodymi rekinami biznesu, "a może sprzeda mi ją Pan z robotą", ależ naturalnie już daje numer do spedycji
Jest mniej pognita niż u zachodniej konkurencji z tych lat
Rama jest mocna, nie gnie się, 24 tony na podłodze, wyczepiam ją bez bólu....
Jest i zarabia, dobrze służy i na prawdę gdybyśmy staneli teraz przed wyborem, nową bez problemu byśmy wzieli, w ocynku i poprawioną podłogą.... bajka...