Cytuj:
Niby masz racje. Niema czym się chwalić. OK. Wszystko ładnie pięknie, gdyby robił u jakiegoś prywaciarza i jeździł autem jakiego setki na drodze. Ale tu? Zrobił się wielki PAN, na forum co to nie on, bo jeździ NEMO, bo jest zajebistym kierowcą, i co? Jak pokazał jaki jest super, pierwszy śnieg i pierdut, to uciekł z forum? Już nie jest takim super kozakiem? Już wie, że nie będzie taki fajny i lubiany? Czy zdawał sobie sprawe, że sporo osób będzie się z niego śmiało, że jest na tyle głupi, że rozwalił nawet NEMO?
daj spokój bo mam wrażenie ze cała ta sytuacja tylko Cię nakręca, lubisz drwić z innych czy co? Masz jakiś powód się na niego cisnąć, coś Ci naściemniał? Czy może jesteś internetowym kozakiem i chcesz się dowartościować bo w prawdziwym życiu wszyscy kopią Cię po dupie?
Jeździ, albo jeździł Nemo no i fajnie, że mamy osobę na forum która lata takim autem, z tego powinniśmy się cieszyć, a ze rozbił(lub uszkodził, nie wiem nie oglądałem auta), a że nie chce mu się przedstawiać oficjalnego oświadczenia prasowego(mam wrażenie, że niektórzy właśnie tego by wymagali), jego sprawa. Fakt, że sam w ten sposób powoduje niepotrzebne domysły. Może wychodzi z założenia ze z hołotą gadać nie będzie:D
Kozaczył na forum? On ma taki styl bycia, jak się go nie zna to można tak odebrać, że ma mniemanie co to nie On, ale w rzeczywistości naszczęście taka menda nie jest:P
Są plusy, teraz nareszcie będą mieli czas naprawić ABS:P