GG: 0
Samochód: był merc są dwie renaty 19-stki
Mam pytanie wie może ktoś jak się nazywają poszczególne modele renault magnum wiem ze od 1990-1996 jest AE
1996-2002 integral
2002-2009 ?
2009-dalej ?
a dalej nie wiem, dziekuję za odpowiedź
Odnośnie tych nazw Magnumek to zapomnieliście że od 2000 do 2005r był produkowany model E-Tech...
E-Tech to nazwa silnika, w sumie jak DXi...
Cytuj:
Premium II, ewentualnie można powiedzieć Premium Route, czy też po silniku czyli DXi.
Premium I też nazywała się Route
_________________ Przyłożenie zewnętrznego silnego magnesu do czujnika ruchu (impulsatora) zamontowanego przy skrzyni biegów skutkuje wyrównaniem pola elektromagnetycznego w cewce nadajnika, a w rezultacie prowadzi do tego, że tachograf otrzymuje sygnał odpowiedni dla pojazdu nieruchomego.
Mam pytanie wie może ktoś jak się nazywają poszczególne modele renault magnum wiem ze od 1990-1996 jest AE
1996-2002 integral
2002-2009 ?
2009-dalej ?
a dalej nie wiem, dziekuję za odpowiedź
Millenium i od 2008 New Dimensions.
@Peres...Dxi są Silniki które były montowane w Millenium od 2004 (Dxi12 Euro3 były te pierwsze, dziś Dxi13 Euro5)
_________________ (D)MIL-UF60 Zafira A `2000 Tomek
Hmmm to chyba trzeba przytrzymać ten klawisz co wchodzisz w komputer i tam jest podajże ustawienia tego zegarka. Wtedy tam go wybierasz przytrzymując klawisz i później sobie pstrykasz ustawiając go.
GG: 12616432
Samochód: Man TGA
Musisz tym "dzyndzlem" co steruje komputerem przyciskać w prawą stronę, aż pokaże się bodajże regulacja godziny, wtedy zaakceptujesz wciskając tego "dzyndzla" do środka. Będziesz mógł wtedy ustawić datę i godzinę tym "dzyndzelkiem"
Pozdrawiam
Panowie silnik DXi 460 w Magnumce 2008r. to silnik 11 litrów taki jak w premium, czy 13 litrów taki jak w Volvo?? Bo z tego co widzę przeglądając stronę Renault to nie ma w ich ofercie silnika do Magnumki DXi 460 jest tylko 440 i 480.
GG: 0
Samochód: był merc są dwie renaty 19-stki
Cytuj:
Panowie silnik DXi 460 w Magnumce 2008r. to silnik 11 litrów taki jak w premium, czy 13 litrów taki jak w Volvo?? Bo z tego co widzę przeglądając stronę Renault to nie ma w ich ofercie silnika do Magnumki DXi 460 jest tylko 440 i 480.
Tutaj zaprezentuje wam kilka zdjęć Renault Magnum AE 500 jest to zestaw mojego znajomego który ma własna firmę i posiada właśnie to autko i dwie naczepy. Znajomy (Gabriel Zaremba) pochodzi z Wolborza.
A te zdjęcia zostały wykonane na Konewce 28 (koło Spały) w Firmie EGP, jest on w tej firmie stałym kierowcą, można powiedzieć że codziennie odwiedza ten zakład gdzie ładuje różnego typu towar drzewny
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 6 gości