Cytuj:
Cytuj:
Wiesz o czym piszesz to ze miałeś przerzut wewnętrzny nie znaczy ze firma robi tylko dla swoich celów.
<---- Tego zdania to wybacz nie zrozumiałem. Jaki przerzut wewnętrzny? (mam nadzieje że to nie miało mnie obrazić)...
Z senderhorstu ładowałeś gdzie pewnie do Skierniewic także do firmy veka i to sie zwie przerzut wewnętrzny chyba ze masz raka to rzeczywiście moglem cie obrazić.
Cytuj:
Jeszcze jedno nie rozumiesz to co pisze,
Nie to tylko tego co piszesz ale sorry nie mam matury jestem tylko kierowca wiec mam prawo cie nie rozumiec
Cytuj:
PS W Basellu autentycznie czekałem na portierni 6h i to nie raz zależy ile aut też
Nie wiem co tam twój tata wymodził ale niemożliwe jest być tak długo na zakładzie ponieważ jak idziesz rejestrować pojazd przed załadunkiem to żeby wpuścili cie za bramę muszą mieć pewność ze z marszu jedziesz pod załadunek po to właśnie pani w rejestracji dzwoni do biura i się pyta czy możesz wjechać żeby nie czekać na zakładzie. Możliwe jest tak długie czekanie na załadunek ale tylko w 2 przypadkach jeśli masz przesypkę bądź rozcinke ale to jest awizowane na godzinę i czekasz wtedy na parkingu przed brama.
a tak na marginesie zeby nie podwarzac twoich kompetencji to masz slaba pamiec poniewaz
Cytuj:
Tak byłem w Sendenhorst (faktycznie ładnie idzie nie pamiętam czy to wąż 100 akurat)
W senderhorscie masz załadunek z sypu a wężem 100 idzie rozładunek w Skierniewicach chyba ze robicie kabotaże po Niemczech to mogłeś rozładowywać w senderhorscie z tym ze zdarza sie to raz na 1000000000000000000 ponieważ maja oni swój transport.
I czego tam jeszcze kolezko nie kumasz to moze ci wytlumacze jesli bede potrafil ale zapytam taty