Hehe. A słyszeliście o największej na świecie makiecie kolejki ?? Warta parenaście milionów euro. Ostatnio dobudowali do niej 300 metrów kwadratowych, Dzień zmienia się w noc. Praktycznie przedstawiony jest każdy klimat. Co prawda ja mam budynki na makiete i robie je sam gdyż jest to owiele tańsze i sprawia większą frajde niż klejenie gotowców. Lecz zaprzestałem z braku kasy i na rzecz modeli 1/24
Makieta naprawde robi wielkie wrażenie jest poprostu boska sadzę że większość modeli tam koparek czy też naczep niskopodwoziowych jest z kolekcji Conrad-a tak jak np ta: http://www.lkw-stefan.de/bau/swm2006/IMG_7443.jpg czy ktoś mi może powiedzieć czy w polsce sa sklepy z modelami: conrad, nzg, norscot, motorart z góry dzięki za odpowiedź.
Raz na allegro była mała makieta która przedstawiała terminal kontenerowy miała ona wymiary 15m x 1,8m cena była przerażająca 650zł bez pojazdów. Kontenery były ale bardzo mała ilość chyba z 15 20' i 10 40'.
_________________ == DAF Truck ist the Best ==
POZDRO wszystkim!!!
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 50 gości