Cytuj:
Witam,
miał ktoś może styczność z urządzeniem Navroad vivo s6? Urządzenie ma fajne parametry ale niewiele piszą o funkcjonowaniu map. Chodzi mi głównie o mapy tomtom i igo.
A ja mam Navroad Vivo ST. A to wrażenia:
- po pół roku, bateria prawie nie istnieje,
- odtwarzanie filmów nie działa, tzn działa tylko wiesza się tak że nerwów szkoda,
- przeglądanie internetu praktycznie uniemożliwia pixelioza, i wolny net przez bluetoth,
- mam wersję z DVBT, fabryczna antenka łapie tak co 4 raz kiedy to włączam, jak juz sygnał wystarczający jest tylko na ESKA TV, czyli lipa,
- można podłączyć zewnętrzną antenę, tylko gniazdo jest małe. Miałem w rękach już dwie przejściówki żadna nie pasuje
,
- jest gniazdo słuchawkowe, tylko oczywiście na małego jacka. I kiedy juz łapie te ESKA TV, i chcę dźwięk w radiu samochodowym to po podłączeniu przez przejściówkę coś tam nie styka w tym jacku, bo robia się takie zakłócenia, że obraz gaśnie...
- kiedy urządzenie się wygasi, to potem zanim wystartuje to wiesza się ze 3 razy,
- czasem pisze że nie ma jakiegoś pliku, po restarcie już się ten plik pojawia,
- Transmitter FM - w moim radiu nie odbiera.
- Odbiornik GPS w autach z szybą atermiczną ma ogromne problemy. Ciągle pisze "słaby sygnał" czy coś takiego.
Dałem za te badziewie chyba ze 600zł - lepiej było zrobić chłopakom bal w sobotę na bazie
.
Aaaa, i pierwszą w życiu legalna Automapę kupiłem, pełna opcję za 330zł chyba. Powiem tak, jedno warte drugiego
.