Regulamin forum

Drogi Użytkowniku!

Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.

Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:

„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.

Autor
Wiadomość
Tytuł:
Post Wysłano: 23 kwie 2007, 23:21

Użytkownik

Użytkownik

Widze ze kolega Konrad 18 bardzo pazerny na $$$ jest a to niedobre zachowanie :roll: no ale jesli znasz firme ktore daje takie kokosy jak 2 tys. podstawy to prosze daj namiar na nich od jutra ide tam..
Firme Nowakowski znam dosc dobrze czesto widuje ich taborek a poza tym moj brat pracuje w Protylu a oni tam wlasnie serwisuja swoje naczepy. Wiec ma kontakt z kiermanami - bardzo sobie chwala prace u Nowakowskiego ponoc swietny klimat jest w tej firmie a i kasa całkiem całkiem :D
Pozdro dla combola:D

Tytuł:
Post Wysłano: 23 kwie 2007, 23:25
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 12479927
Samochód: MAN TGL 12.240 LX

Mój tata ma podstawę ponad 2000 + dieta :-) Jak chcesz się dowiedziec coś o firmie to 2929975 :-) Pozdrawiam!!

Tytuł:
Post Wysłano: 24 kwie 2007, 22:27

Użytkownik

Użytkownik

a "nowych" przyjmują na solową obsadę?
:>

Tytuł:
Post Wysłano: 26 kwie 2007, 21:54

Użytkownik

Użytkownik

Przypuszczam ze Cie przyjmie na okres probny na podwojna. Ale najlepiej sobie zadzwon do K. Nowakowskiego lub jego brata i z nim rozmawiaj

460xxl + Przyczepa tandem KIERUNEK EUROPA ZACHODNIA/SKANDYNAWIA

Tytuł:
Post Wysłano: 14 cze 2007, 20:09
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 0
Samochód: bez adblue

Mój znajomy zaczął u nich prace i oto zdjecie jego fury !

Obrazek

Tytuł:
Post Wysłano: 28 cze 2007, 10:21

Użytkownik

Użytkownik

Tytuł:
Post Wysłano: 28 cze 2007, 10:40

Użytkownik

Użytkownik

OOO widze, że to zielone Volvo, to jeszcze jakis odpadek z pierwszego taboru. Ale i tak wyglada niezle, jak cała reszta. POdoba mi sie ze auta mają spojlery "miedzyosiowe". Ładnie to się komponuje z naczepą.

Tytuł:
Post Wysłano: 28 cze 2007, 10:47

Użytkownik

Użytkownik

Tabor wygląda dość ładnie.Nowy DAF 105 też gości w ich firmie.Może ktoś wie ile sztuk zakupili nowych modeli DAFa :?:

Tytuł:
Post Wysłano: 28 cze 2007, 10:57

Użytkownik

Użytkownik

Dafów kupili 10 sztuk.

Tytuł:
Post Wysłano: 28 cze 2007, 11:47

Użytkownik

Użytkownik

Dla mnie ta firma jest również ok . Wiecie może są tu tacy którzy piszą że te zarobki nie są za wysokie , bo przecież znajdzie się firme w Polsce która zapłaci 6000zł tylko jeszcze trzeba porównać co i jak na jakich warunkach dlatego biorąc wszystko pod uwagę można powiedzieć że to dobra firma ...

[ Dodano: Czw, 28.06.2007, 12:00 ]
ja pamiętam że Bartek i inni opisywali sytuacje o Nowakowskim na etranspor.pl chętni mogą sobie poczytać...

Tytuł:
Post Wysłano: 05 lip 2007, 19:55

Użytkownik

Użytkownik

Bardzo ładne fotki jestem w cieszkim szoku... Szerokosci..

Tytuł:
Post Wysłano: 05 lip 2007, 22:22

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: Renault Magnum 460 DXI E5

Nigdy nie miałem bezpośrednio do czynienia z tą firmą, ale ostatnio w Poznaniu widziałem od nich nowe niebieskie FH z chłodnią oczywiście, kierowca pod szybą miał tabliczkę Bogdan. Bardzo piekny zestaw, czyściutki i zadbany. Po tym co tutaj czytam to świetna firma! Oby więcej takich przedsiębiorców w Polsce, to nasz transport będzie elitą Europy, a kierowcy chyba nie będą już tak tłumnie uciekalić pracować na Zachód :wink: Pozdr.

Renault Trucks

Tytuł:
Post Wysłano: 10 lip 2007, 16:50

Użytkownik

Użytkownik

Firma WTC Sp. z o.o. podpisała kontrakt z przedsiębiorstwem International Transport Nowakowski z Wielunia na dostarczenie 40 ciągników XF105.

Do tej pory firma odebrała 10 ciągników siodłowych DAF FT XF 105.460 Space Cab. Kolejne 10 samochodów odebranych zostanie przez International Transport Nowakowski w drugiej połowie 2007 roku, a wydanie pozostałych 20 sztuk nastąpi w II i IV kwartale 2008 roku.

Wszystkie pojazdy zamówione zostały z klimatyzacją, zbiornikami paliwa 1280 litrów, alarmem SCM BV03 i kurtynami między-osiowymi. Na kabinach ciągników zainstalowane zostaną spojlery, a każdy z nich dodatkowo wyposażony zostanie w lodówkę.

Firma International Transport Nowakowski powstała w 1993 roku. Zajmuje się przewozem
i logistyką artykułów spożywczych w warunkach kontrolowanej temperatury, a jej flota składa się obecnie z 40 samochodów-zestawów chłodniczych. 10 z nich to pojazdy firmy DAF.
W ostatnim rankingu czasopisma „Euro Logistics” International Transport Nowakowski zajął
25. miejsce na liście 500 firm transportowo-logistycznych jako firma najefektywniej zarządzająca majątkiem oraz 14. miejsce w rankingu firm o najwyższej stopie zysku z kapitału.
Sie zaczyna robic potezna firma...
(c) etransport.pl

Tytuł:
Post Wysłano: 25 gru 2007, 15:01
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Mam fotki 105 od Nowakowskiego więc się nimi podziele (sorry za jakos ale robione w nocy )

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Pozdrawiam kierowce 105 i cała Ekipe :)

Post Wysłano: 30 sty 2008, 12:29

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: Duży

Co tam panowie słychać u Nowakowskiego?Jakieś nowe wieści?Chyba nie długo będą odbierać,lub być może już odebrali resztę zamówionych XF 105...?Widać że firma się rozwija i raczej też nie słyszałem negatywnych opinii o niej.Kiedyś jechaliśmy kawałek przez Austrię razem z jednym z ich aut-niebieskim TG-A XXL.Kierowca raczej nie narzekał,więc firma chyba rzeczywiscie jest jedną z ciekawszych z ''rejonu'' transportów chłodniczych w Polsce... :> :mrgreen: :twisted: Czekamy na jakieś info

Nowe spodnie - 300zł,
Nowy telefon - 1500zł,
Obecność na WC - bezcenne...

Post Wysłano: 30 sty 2008, 15:20
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Z tego co słyszałem stoją do odbioru XF 105 w Kabinach SSC a ile sztuk to nie wiem okaze się !

Post Wysłano: 29 cze 2008, 14:09
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Mam pytanie. Na ich stronie wyczytałem że przyjmują kierowców ze starzem 2 lata. Orientuje się ktoś czy biorą jeszcze na przyuczenie, lub z mniejszym doświadczeniem :?:

Pozdrawiam

Post Wysłano: 29 cze 2008, 14:21

Użytkownik

Użytkownik

Na przyuczenie nie biorą,tylko z praktyką.... a i trzeba mieszkać w Wieluniu lub najbliższych okolicach. :x

Post Wysłano: 29 cze 2008, 15:04
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Mam do nich ze 40 minut jazdy, mieszkam blisko Sieradza. Tylko z praktyką trochę gorzej.

Dzięki za informacje.

Post Wysłano: 29 cze 2008, 19:26

Użytkownik

Użytkownik

to fakt masz blisko :) ale najlepiej zrobisz jak do nich zadzwonisz.... bedziesz sam wiedział na czym stoisz ..... a może sie uda :wink: czego osobiście Ci zycze

Pozdrowionka i szerokości...Bajo :wink: