Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.
Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:
„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.
Wczoraj na trasie poznańskiej w Szczecinie Man od Lipińskiego zjechał do rowu i walnął w drzewo jakiś większych uszkodzeń nie ma nie widziałem dokładnie.
Miesiąc temu rozmawiałem z kierowcą z tej właśnie firmy. Rewelacji nie ma. Zszedł z zagranicy na kraj z osobistych powodów. W ciągu miesiąca zrobił niecałe 5 tys km a wypłata ledwo powyżej 2. Więcej czekania niż jazdy. Na zagranicy niby lepiej 4 z przodu prawie zawsze. Jaki system pracy nie pamiętam więc nie pisze aby nikogo nie wprowadzić w błąd.
_________________ nie pyskuj bo ściana najlepsza przyjaciółka-fajerka
Hmmm.... trochę dziwne to Volvo z lewej... Grill i osłona przeciwsłoneczna od nowego modelu a lampy od starego ;> Ktoś coś wie na ten temat?? Ogólnie flota niczego sobie
GG: 9542791
Samochód: A raczej jego brak...
Cytuj:
Hmmm.... trochę dziwne to Volvo z lewej... Grill i osłona przeciwsłoneczna od nowego modelu a lampy od starego ;> Ktoś coś wie na ten temat?? Ogólnie flota niczego sobie
dzięki, ja bym to nazwał upiększeniem starego chińczyka .
Nie do końca. Przez pewien czas wszystkie auta były malowane w jednym kolorze ,ale juz od dłuższego czasu jest to urozmaicone. Przewaga czarnego i czerwonego.
Samochód: 22' 660S midlift
Z tego co wiem, a rozmawiałem z kierowcą, oglądałem w środku tą scanię, to wyglądało na nową.
Wątpie aby właściciel wymienił WSZYSTKO co różni R 04-09 na nowe części i dodatkowo skręcił przebieg do 4 tysięcy.
Samochód: 22' 660S midlift
Może wydać się absurdalne, ale nie wykluczałbym wersji ze malują auta we własnym zakresie, bo koszt zamówienie własnego lakieru w serwisie to dość duży koszt.
Ale to jedyne moje przypuszczenia, jednak jestem pewien że Scania, której robiłem zdjęcia była autem - NOWYM.
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 14 gości