Tak jak powiedział Mihu jeździ się w podwójnej obsadzie, ale zdarzają się wyjątki - jak wszędzie A z ładunkami powrotnymi to jest różnie raz się jedzie na pusto, raz załadowanym kostką brukową, inny raz jeleniami Mihu doskonale pamiętam te Volva F12 Turbo z zabudową Piacenza i dwu osiową przyczepą
Ostatnio zmieniony 18 lip 2006, 13:49 przez Martin, łącznie zmieniany 1 raz.
A ja znalzłem taka firme która zajmuje się międzynarodwym transportem koni. Maja tylko jedno auto wyposażone w kamerę umozliwiająca obserwacje koni, urządzenie monitorujace temperature.
Martin mam do ciebie taka prośbe bo z tego co tu przeczytałem wynika że jesteś posiadzczem naczepy do transportu zwierząt. Czy móglbyś zrobić jeżeli oczywiście masz taka mozliwosć kilka fotek które pokazują jak taka nowoczesna naczepa wyglada wewnątrz.
Tak jak obiecywałem zrobiłem fotki kiedy byłem na wakacjach Większość jest zrobiona na targu w Łagowie jedna jest zrobiona na targu w Bodzentynie niestety siostra rozwaliła cyfrówkę i musiałem robić telefonem SE K300i (badziewie)
Czy ktoś mi potrafi odpowiedzieć dlaczego ciężarówki do przewozu żywca są mocniejsze od tych z tras długodystansowych??? Przeważnie jak widze taki zestaw to ma on ponad 500 KM a długodystasowe ok 400-460KM. Możecie się śmiać ale proszę o wytłumaczenie bo nie rozumiem.........
_________________ Jadę, jadę,
drogą lecę.
Ja mam towar,
Oni becel...
Czy ktoś mi potrafi odpowiedzieć dlaczego ciężarówki do przewozu żywca są mocniejsze od tych z tras długodystansowych??? Przeważnie jak widze taki zestaw to ma on ponad 500 KM a długodystasowe ok 400-460KM. Możecie się śmiać ale proszę o wytłumaczenie bo nie rozumiem.........
Zestawy do transportu zwierząt są silniejsze z tego powodu, że świetnie radzą sobie w górach
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 13 gości