Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
...komu sie tam podoba??wsiokom ze wsi i idiotom
Ej gościu
Uważaj bo ja mieszkam na wsi i nie uważam że ludzie są tu idiotami ( no jest pare wyjątkow
) i wsiokami
Wole mieszkać na wsi niż w śmierdzącym i obsranym przez psy mieście
Więc uważaj co piszesz bo przez przypadek obrażasz innych ludzi
Pozdrawiam (i nie pisz więcej takich rzeczy)
Sory jeśli uraziłam...piszę o niektórych ludziach pracujących w RT...poprzychodzili z wiosek,od pluga odciągnięci i cieszą się,że dostali dobry sprzęt i to im wystarcza...będą jeździć za kazdą kasę,za jałmużną a tym samym obniżają wyplaty innym kierowcom.i jeszcze wygadują bzdury,że tam mają tak dobrze!!To są bzdury!!i dlatego nazwałam ich idiotami....Bo jeśli ktoś mówi,że zarazbia tam krocie za minimum 300h w miesiącu to jest niestety idiotą.Rachuneczki wypisują Panowie na kwotę 4-max 5 tys...z tego placą 900zł ZUS,podatek,oplacaja telefony,elektryki,często jakiś przekaż na Pajacyka się trafi za jakieś błędy popelnione przy pracy....i co im zostaję na rączkę??2-2.5 tyś??to jest dużo??(pewnie są to te wyjątki o których piszesz).Dodam jeszcze,że nie wszyscy tam tacy są...co nie zmienia faktu,że warunki pracy tam są deliatnie mnówiąc do d.....
I niech każdy pracuje tam gdzie mu pasuje i za jakie pieniądze chce ale niech nie gada takich rzeczy!!o to się rozchodzi....bo robi tu firmie pozytywną opinie tylko w imię czego..skoro tak nie jest.Niech inni wiedzą,że nie jest tak różowo jak team opisuje.Tyle...
witam cale towarzysto bioronce udzial tej jagrze interesujoncej pogawence droga hipokryto niekturzy koledzy majom prawo byc urarzeni bo na wioskach mieszkajom ruwniesz wporzontku chlopaki i tosom kierowcy kturzy jak wracajom do domu to majom czas i chenci zeby razem wyskoczyc do kina lup na plener
anie jak tak zwani traktorzysci wpada dodomu aby podpisac liste przywitac sosiada i dac noge puki wlasny pies nie pogryzl
tobyblo tyle odemnie do ciebie
atak wogule to mam szacuneczek dla tych kierowcuw co umiejom poiedziec pozytywy a ruwniesz negatywy ??? ale wtej firmie jest bardzo malo wrencz mikroskopijnie malo pozytywuw jedno znich jest to rze wlasne dzieci muiom ci wujku
i to tyle panowie kierowcy .czekam na was na zlocie cierzaruwek wdesznie itam dopiero widac kto jest trakerem akto traktorem
rzycze tyle powrotuw co wyjazduw zimnych kapci i durzo kapsli