1. Nazwa tematu musi zawierać nazwę pojazdu (np: Scania 124L Topline), dla dwóch samochodów identycznie (np: Scania 124L Topline, MAN TGA XLX). 2. Prezentujemy jedynie pojazdy z homologacją ciężarową i autobusy. 3. Opisujemy pojazd według wzoru: Marka: - Model: - Rok produkcji: - Przebieg: - Wyposażenie: - Zabudowa/Naczepa/Przyczepa: - Obsługiwane kierunki: - 4. Opis samochodu może zawierać inne informacje, jednak podane w punkcie 3 są obowiązkowe. 5. Prezentacja samochodu musi posiadać minimum 3 zdjęcia opisywanego pojazdu. 6. Zdjęcia muszą być zamieszczone w formie miniaturki, która jednocześnie jest odnośnikiem do pełnowymiarowej fotografii.
Samochód: MAN TGA/Opel Vectra B
O proszę , czyli wiecej jest prawdziwych kierowców:-D
Mateusz chyba ,że przed odpowiedzią zerkales w mapę to się nie zalicza. Przyznaj sie lepiej, zeby hejty nie poszły jak wyjdzie na jaw za jakiś czas
A widzisz na Dwizdołkach kładli asfalt nowy, Piter nawet tam szurał w tamtym roku, ten rejon mam oblatany Kalisz Jarocin, Wrześnie, bo tam dużo patelnią jeździłem
_________________ STRALIS
Jeździłem, ja też jeździłem dla Jeronimo, ale Martins lepij płacił i poszedłem tam, to już dawno było, zanim Rohling kupił Suusa.
Samochód: VOLVO FH500 EEV
Cytuj:
...
Cytuj:
...
Jakie tam hejty, no jakie - jeden potrafi cofać 14m doczepo na prawe lustro, to drugi będzie umiał omijać bramki na A2
Powoli tworzymy "ekipę idealnego transportu"
Tak wygląda fiat na chwilę obecną, jeździ, deska zielona, kupy się 3ma, nawet nic ostatnio nie odleciało.....
Pozwolenia na weekendowe manewry w niemczech nie dostałem
Z tego miejsca z samego rańca, chce podziękować Siefowi, że wytrzymuje z moimi pomysłami, jest przychylny na nie i pomaga mi w ich realizacji!!!!!!
W kabinie też działam, kiedy masz czas obijam sobie pomalutku środek
Jeździłem, ja też jeździłem dla Jeronimo, ale Martins lepij płacił i poszedłem tam, to już dawno było, zanim Rohling kupił Suusa.
Ale muszę Cię zmartwić, te wielkie czerwone kawały plastiku nie są ordzinalne za to są made in Dżermany
Dolar
Dzięki, jakbym miał czas!!!! to byłoby jeszcze więcej spraw dopiętych i zrobionych, ośki leżały 2 miesiące, walaly się po garażu....
Nawet klienta na nie miałem
Najczęściej te ośki były zakładane w Eurostarach w limitowanej wersji Ferrari.
Spotkałem jeszcze parę Stralisów, pierwsze wypusty po serii Euro (tylne nadkola "starego typu"), które też miały orginalnie montowane te międzyosiówki, w późniejszych liftach Stralisa nie spotkałem się z nimi...
Moje pochodzą ze Stralisa... 2003 rok...
Widać Iveco nabrało wygladu, wraz z montażem zabudów między osiowych. Oczywiście kibicuje w dalszych modach.
Cytuj:
Najczęściej te ośki były zakładane w Eurostarach w limitowanej wersji Ferrari.
Spotkałem jeszcze parę Stralisów, pierwsze wypusty po serii Euro (tylne nadkola "starego typu"), które też miały orginalnie montowane te międzyosiówki, w późniejszych liftach Stralisa nie spotkałem się z nimi...
W Eurostarach spotkałem się z tym modelem zabudów, za to w Stralisach I z tego co pamiętam były dzielone. Życzę wielu bezawaryjnych kilometrów .
_________________ Bo życie człowieka to ciągła droga. Wilk 09 .
Od felg to już mnie głowa boli....
Mam tyle pomysłów na nie.... sam nie wiem jak je pomalować
Na pewno je psiknę, najwyżej zaś coś spierdziele
Matalowe są passe, od kokotów sobie sprowadzę te plastikowe, to będzie sex i rozpusta i odrazu bezapelacyjnie wracam do gwiazdek
Jak ma być Czech Style to musi cymbał radio odbierać na 10 Na 15 to "bracia" ze wschodu nadają
_________________ "Pasja rodzi profesjonalizm, profesjonalizm daje jakość, a jakość to luksus w życiu." ~ Jacek Walkiewicz
"Wyobraźcie sobie jajecznicę na boczku. W przypadku jajecznicy na boczku kura była zaangażowana, a świnia się poświęciła."
~ Jacek Walkiewicz
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 24 gości