no no no, ladnie zaszaleli z ta nowa Scania. Poprzednie Volvo bylo strzalem w dziesiatke i z tym chyba bedzie podobnie osobiscie filmu tego nie lubie ale auto z motywami sie o wiele lepiej prezentuje
GG: 2172953
Samochód: najlepszy samochód świata. Służbowy
Nie jest to może specjalny tuning, ale mi sie ta Scania podoba. Miałem nawet okazję nią pojeździć pracując w tej firmie. Wrażenia słuchowe zajefajne, z powodu pustego wydechu
_________________ Pozdrawiam - Łukasz
Był DAF XF 105.510 SSC 6x2 <- Kto śmiał to usunąć? Mam uczulenie na dzieci Neo, i pseudokierowców z prawego fotela!
kolejna Scania jaka udało mi sie sfocic podczas tych wakacji:
a tutaj inne, ktore spotkałem podczas podrozy, rowniez warte uwagi:
moze ta powyzej nie jest specjalnie stuningowana tylko raczej pomalowana, ale inni tez daja takie foty wiec nie bede inny
wiem wiem podobne zdjecie jest na v8power.nl, kiedys je widziałem (ale juz po zrobieniu tego zdjecia ponizej) teraz nie mogłem go znalezc. To chyba nawet ta sama Scania, tylko tam koles zrobił fote z prawej strony pojazdu. Niewzne, zapewniam ze ta ponizej (jak i powyzej) sa wykonane tylko i wyłącznie przeze mnie!:
Piękne te Scanie Ale podobnie ja Volvo, Mana, Dafa, Mercedesa łatwo i ładnie można je tuningować. Bo Renault i Iveco ciężko. Tam to tylko lakier (podstawa dobrego tuningu) i wnętrze. Bo orurowanie tylko je szpeci.
Z Dani na Grecje W te wakacje jechałem nia z Ancony pod granice Austriacka ale sie przesiadlem do taty do Magnumki bo stwierdzilem ze zadaleko jestem od szyby bo tam jest fotel max cofniety do sciany bo nie ma luzka na dole
http://www.truck-supplies.nl/ polecam te stronę jest na niej wszystko jeśli chodzi o akcesoria do tuningu od obrysówek po tapicerkę przez orórowanie. I nie tylko dla Scani
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 6 gości